Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
üzenetére
Nem tudom, kinek mi a tapasztalata e téren, de én még nem találtam olyan kínai tabletet, ami utazásra igazán jó. Persze nem reggel és délután fél óra munkába járásra gondolok. Holnap megyek Budapestre Debrecenből, ez vonattal közel 3 óra egy irányba, odafele írok rajta majd egy-két hírt, talán filmezek, illetve netezek az iPad Minin. Budapesten is szükség lesz a netezésre, de e mellett navigálok is majd vele. Ezek után hazafele megint volna 2,5-3 óra amikor nyomogatnám majd. És tudom azt, hogy az iPad Mini gond nélkül kibírja majd, nem lesz gond az üzemidővel. Ellenben eddig egyik androidos kínai tablet sem tudott hasonlót, egyik sem bírt volna ki ennyit. De a márkás készülékek között is keresni kell tényleg az ilyet, a Sony Xperia Tablet S például 4 óra aktív használatot alig bírt ki.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Dr.NX