Hirdetés
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- VHS digitalizálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Biztonsáig okokból meg kellett változtatnom a gmail postafiókom jelszavát, plusz mobil authentikációt rendeltem hozzá.
A gmail rögtön jelezte is, hogy egyedi jelszó kell majd a nem mobil authentikálható eszközökhöz (android, outlook, stb), és ehhez generált is nekem szép hosszú jelszavakat.
A tabletemen viszont gőzöm sincs, hogy tudom hol tudom ezt módosítani. Remélem nem kell rendszervisszaállítást csinálni, mert akkor (gondolom) elveszik az összes telepített alkalmazásom.
Szóval valaki tudna ebben segíteni, hogy újra tudjam használni a tabletem az új gmail jelszavammal?(Továbbá ha valaki tudja, hogy miért működik a levelező kliensem a régi jelszóval, azt is szívesen fogadnám, mert elég fura így. Ugye ezt gondolná az ember, hogy a régi jelszavam már nem működne sehol.)
Nagyon szépen köszi a segítséget!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Arc Raiders
- World Of Tanks Blitz
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Valami fekete közeleg…
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nyomtató topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék fólia
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX