- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Biztonsáig okokból meg kellett változtatnom a gmail postafiókom jelszavát, plusz mobil authentikációt rendeltem hozzá.
A gmail rögtön jelezte is, hogy egyedi jelszó kell majd a nem mobil authentikálható eszközökhöz (android, outlook, stb), és ehhez generált is nekem szép hosszú jelszavakat.
A tabletemen viszont gőzöm sincs, hogy tudom hol tudom ezt módosítani. Remélem nem kell rendszervisszaállítást csinálni, mert akkor (gondolom) elveszik az összes telepített alkalmazásom.
Szóval valaki tudna ebben segíteni, hogy újra tudjam használni a tabletem az új gmail jelszavammal?(Továbbá ha valaki tudja, hogy miért működik a levelező kliensem a régi jelszóval, azt is szívesen fogadnám, mert elég fura így. Ugye ezt gondolná az ember, hogy a régi jelszavam már nem működne sehol.)
Nagyon szépen köszi a segítséget!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest