- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Biztonsáig okokból meg kellett változtatnom a gmail postafiókom jelszavát, plusz mobil authentikációt rendeltem hozzá.
A gmail rögtön jelezte is, hogy egyedi jelszó kell majd a nem mobil authentikálható eszközökhöz (android, outlook, stb), és ehhez generált is nekem szép hosszú jelszavakat.
A tabletemen viszont gőzöm sincs, hogy tudom hol tudom ezt módosítani. Remélem nem kell rendszervisszaállítást csinálni, mert akkor (gondolom) elveszik az összes telepített alkalmazásom.
Szóval valaki tudna ebben segíteni, hogy újra tudjam használni a tabletem az új gmail jelszavammal?(Továbbá ha valaki tudja, hogy miért működik a levelező kliensem a régi jelszóval, azt is szívesen fogadnám, mert elég fura így. Ugye ezt gondolná az ember, hogy a régi jelszavam már nem működne sehol.)
Nagyon szépen köszi a segítséget!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós kamerák
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Windows 11
- Napelem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest