- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacspityu2
tag
válasz
Chaser #29679 üzenetére
Ainol Novo 10 Hero 10.1" értékelés:
Abszolút megéri az árát. 180$-ért 10.1"-os tablet nagyon jó ár/érték arány.
A csomagolás szokványos dobozos. Van Kínai és Angol verzió. Egy teljesen alap felhasználói "könyv", 3,5"-os fülhallgató és 220V-os hálózati töltő jár hozzá alapból. Egy védő fólia is volt rajta és marad is, amíg tönkre nem megy.
A gyári rom elég szaggatottan és érdekesen működik, de rengetegen teljesen meg vannak vele elégedve.
Én CM10-et tettem rá és sokkal simábban, szebben megy. Azóta is ez van rajta és hibátlan, amit normál használat során ki tudtam próbálni. (CM10 felrakása gyerekjáték!)
A technikai paramétereket nem részletezem, mert azt bárhol meg lehet keresni. A szokásosan 10.1"-os tablettől elvárható felépítés. Erős-közép kategóriás gép.
Antutu 7600-at adott, de ez engem nem érdekel, inkább a használhatósága és probléma mentessége.
iPhone4 internet megosztására WIFI-vel gond nélkül felcsatlakozik. WiFi vétele jó, maximális adatátviteli sebességet nem néztem, mert nem hezitál, amikor neten vagyok..A 3,5"-os aljzat kicsit hosszabb a kelleténél, ezáltal a hazai jack dugók semelyike sem jó bele. A hozzá adott fülhallgató dugója egy átalakítóhoz tökéletes alap, csak kis alakítás kell hozzá. Aki nem akar bütykölni, az vesz egy Bluetooth sztereo fejhallgatót és meg van oldva.(Szerintem ez nem egy nagy probléma, inkább ciki a gyártó részéről.)
A mikrofon alap beállítása elég gyengén sikerült, de ha rootolva van a készülék, akkor csak adott fájlban 2 paraméter értéket kell átírni és már jó is.
USB-ről nem tölthető, ha valaki erre pályázna, de nekem ez sem jelent gondot. Normálisan merül az akkumulátora, sokat bír, de a töltöttség kijelzés pontosságára panaszkodnak páran, szerintem jó.
Amiket még ki fogok próbálni a közeljövőben:
- nagy TV-re kötés HDMI kábellel (most érkezik a kábel) (kép- és hang ellenőrzése, filmnézésre használhatóság)
- Bluetooth PS3 controller használhatósága (CM10-ben benne van a driver) és TV-re kötve egyidejűleg.Aki esetleg venni szeretne, annak a spemall-t ajánlom. Ők a viszonteladói az Ainol-nak és jó áraik vannak.
12$ felárért DHL-lel küldik, nincs kamu.
Remélem hasznos volt ez a nem szakmai tapasztalat megosztás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest