Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
válasz
anonym1s #29007 üzenetére
Szevasz!
Sárga 3szög, felkiáltójellel: szerintem nem tölt ) én még az enyémen nem láttak ilyet.
Töltők: igen, PC USB-ről is tölthető, de akkor nem lehet bekapcsolva, mert csak (lassabban) merül.
Miért? Számolj, gondolkodjunk:
Egy átlag tabban van 4000mAh-ás akksi (legyen igaz, ha nem is az). Ez megint átlag egy töltéssel bírja 4 órát (inkább kevesebbet).
Akkor? 1A a fogyasztás. Akkor mire elég az 500mA? Használat közbeni töltésre semmiképp...
Az én töltőm 2A-os(nak mondott, de minden kínait osztani kell valamennyivel) , ca. 3 óra alatt tölt fel.
Kb ennyit a töltőkről, lehetőségekről. Belemehetnék jobban a az akkuk (ezen belül a Li-Ion és Polimer de van más is) és töltőáramkörök lelkivilágába, de az már nagyon szakmai lenne....
Üdv: StMiklos
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest