- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomke
csendes tag
válasz
Unsign #25842 üzenetére
Ez jó kis cucc, toplistámon rögtön be is ugrott az Ainol mögé
Az ára se lenne rossz, de Ebay-en nem találok belőle, pandától meg tartózkodom egyelőre. Egyedül a hátlapja nem tetszik.
A Flame viszont eléggé minőséginek néz ki, kíváncsi lennék azok tapasztalataira akik ainolt használnak, minőség, akku, stb. -
Pantok
aktív tag
Ebbe éppen nem sd kártya van hanem rendes chip.
Ez "Nand" néven futtatja de egy extra forrásként fogja fel ami miatt ha "lecsatlakoztatom" (gépre dugom, vagy egy két program is elintézi) utána balhézik és ujraindítást kér.
Ez azért gáz mert Dropadban tényleg egy sdkártya volt, extsdként mountolva és nemvoltak ilyen problémái, pedig az is egy hülye felállás. -
Pantok
aktív tag
Nekem speciel nem tetszik a kinézete, de az hogy még ennél is magasabb felbontással dobnak ki egy gépet 10 dollárral drágábban az idegesít amikor eddig az 1024x600 is nagyon ritka volt 300 dollár alatt.
Bajom nekem is van enyémmel, például ez valami iszonyat gyökérül kezeli a saját belső memóriáját.
Nem értem mi a rákért kell külön particionálniuk ezeket, aztán meg néznek hogy az android miért nézi külső sdkártyának azt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest