- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Gurulunk, WAZE?!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
rewentlow
csendes tag
Az igényeid alapján sztem neked is egy ilyen volna a legoptimálisabb:
http://www.slashgear.com/asus-eee-pad-transformer-gets-officially-detailed-04144149/
Most nekem is ő az új kedvencem.
Állítólag nem is lesz vészesen drága.
-
petipetya
nagyúr
Azt usb billentyűzet a legtöbbel működik, többek között az Apad M7009-el is. Az ebay-en láttam ilyen tokos usb billentyűzeteket, viszont csak akkor venném meg, ha az ékezetes betűket nem a betűre hosszan nyomva lehetne előcsalni. A Milestone-on az anysoftkeyboard feltelepítése és beállítása után működik az a megoldás, hogy egy betűt többször lenyomva egymás után jönnek elő az ékezetek. Például: e=e, ee=é, oo=ö, ooo=ő. Kellene egy pesti tulaj, akinek a tokos billentyűzetével ezt ki lehetne próbálni.
Az office-ra van megfelelő alkalmazás (word,excel, pdf és pps olvasása+szerkesztése, elbánik a docx és hasonló formátumokkal is), de erről csak privátban tudok nyilatkozni.
Távoli asztali elérésre a teamviewer-t használom - mivel a gépemen linux a fő rendszer, így főleg a kliens program nélküli megoldásokat tudom alkalmazni. De van pár win-es cucc is, ezeket nem próbáltam.
Ebook olvasó van egy pár (pl. aldiko reader-t próbálgattam a minap).
Van valami tőzsdei alkalmazás is, mert a kollegám kb. 1,5 hete megleste, hogy a telón feltelepül-e ez a tőzsdés androidos alkalmazás. Be tudott lépni és hozzáfért mindenhez. Ha érdekel, akkor megkérdezhetem majd a progi nevét, mivel azóta letöröltem.
Filmre van pár ajánlott lejátszó (pl. rockplayer stb.). Ezen a tableten még nem próbáltam ki egyet sem, mivel csak egy 2GB-os másik telefonból elcsórt sd van benne. Mondjuk egy 720-as sorozatrész ráfér, azt majd meglesem.
Játszani nem szoktam, arról nem tudok nyilatkozni.
Érdekes, a google szinkronizáció folyton beragad ezen a tableten, mert se a reader-t, se a gmailt nem hajlandó szinkronizálni, a market a régi marad stb. Fel kellett tenni a k9mail-t. Úgy látszik, hogy normális rom nélkül ez a része nem is fog megfelelően működni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 4
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest