- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
faresz5
aktív tag
válasz
bpmcwap #27542 üzenetére
Közlöm veled, hogy mindenképpen azt írja,hogy refund, mivel case-t nyitottál, viszont az nem jelenti azt,hogy vissza is kapod a pénzt.(nem automata) Ezt leszámítva a buyincoins rendes cég, én küldtem már vissza pl 2 tabletet, és azonnal visszakaptam az árát, amint igazoltam képekkel,hogy feladtam a csomagot.(postán lefényképeztem+tracking)
Szóval ha paypalon case-t nyitottál akkor minden nap lépjél be és beszélgess velük és próbálj meg megegyezésre jutni velük.(licitálós a dolog nem szabad mindjárt az első ajánlatukat elfogadni,alkudozni kell v) Azonban ha már feladták és van tracking akkor várd türelmesen a csomagod.17-én feladott csomagok(tőlük) épp tegnap érkeztek meg. Ha van kérdésed privátban szívesen segítek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest