Hirdetés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
válasz
faresz5
üzenetére
akkor ezért nem kaptam vissza a pénzem....
Nem először rendelek Kínából, de ha 22nap után a track number info még mindig csak azt írja hogy célországba feladva akkor az vagy kamu vagy vissza megy a feladónak-ilyen is volt már többször-vagy elveszett még Kínában valahol.... Nem a paypallal kezdtem, hanem a honlapon belül próbáltam felvenni velük a kapcsolatot és érdeklődni, ahol azt a választ kaptam hogy köszönik hogy felvettem velük a kapcsolatot és forduljak hozzájuk bizalommal és köszönik hogy felvettem velük a kapcsolatot.... szerinted????
Én is azért vettem náluk egyébként mert itt olvastam valakitől hogy az egyik megbízható cég a buyincoins, topiktársunk is utt vette ugyan olyan hero-ját 3nappal később és ő már szombat óta püföli, nekem meg még csak feladva.... ha nem csak feladva lenne hanem legalább lenne valami 22nap alatt hogy hajón van, vagy beérkezett ungarise vagy repülön van vagy vámon van vagy akármi akkor egy szavam nem lenne, de ez innentől kezdve még mindig minimum 8-10nap, mert még Kínát sem hagyta el! Plusz a válaszuk is kiütötte nálam a biztosítékot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Linux haladóknak
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Yettel topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX