- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
rokarudi #26820 üzenetére
Még én se rootoltam,mert a gyereknek vettem,ő meg nem buherálja,de szerintem meg kell nézni a többi RK chipset-est mivel kell,elvileg ehhez is jónak kell lennie.
Videót azért operával csináltam,mert ezt szeretem,egyszerű,gyors böngésző.
Azt nem tudom,hogyan tudták a bootolást ilyen gyorsra megcsinálni,kb.18 mp bekapcstól.
Aki kérdezte az RK meg az Aml procikat: Volt már mindkét féle procis gépem,igen,az RK valahogy gördülékenyebben elbír a dolgokkal,nem gondolkodik sokszor,és nem is melegszik annyira.Az aurora 2-ben normál cpu módban 1100,high-ban meg 1380-on ment és fűtött rendesen,így normálban hsználtam,köze nincs a hirdetett max.1.5-nek.Gondolom olyan "kidobált" procit tesznek ezekbe ami nem bírja az 1500-öt,próbáltam másik kernellel húzni,de lefagyott a high fölött.Tettem rá hűtőlemezt is,de ugyanaz.A Prestigio akku garanciára kíváncsi lennék,mivel a készülék tartozéka,összetevője,és szerintem 10000 Ft fölött lenne "papíron" a cseréje,így nem 6 hónap kellene lennie.Ha valaki így járna,szerintem ha megpiszkálja a dolgot ki fogják cserélni. Ha nem akkor se nagy tudomány venni egy 4000 mAh-es akksit,NEM különleges,bonyolult elektronikával ellátott laptopakksi,ugyanolyan mint a telefonoké,csak méretesebb,semmi extra funkció nincs benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Videó stream letöltése
- iPhone topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060 (ELKELT)
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest