Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

kovacspityu2 tag Sziasztok! A pandawillnél kicsit gond van a restock-kal. 11.02-én este rendeltem cube U30gt 10.1 32GB-ot és nincs nekik raktáron, most van folyamatban az árufeltöltés. Azt mondták, hogy szombatig postázzák vagy visszaadják a pénzt.  Türelmes vagyok, ezért kivárom és reménykedem. Még azon gondolkodtam, hogy ha van nekik raktáron ez Window (YuanDao) N101 Dual Core 32G Tablet PC RK3066 IPS Screen 10.1 Inch Android 4.1 White, akkor lehet módosíttatom a rendelést, egyforma az áruk. Türelmes vagyok, ezért kivárom és reménykedem. Még azon gondolkodtam, hogy ha van nekik raktáron ez Window (YuanDao) N101 Dual Core 32G Tablet PC RK3066 IPS Screen 10.1 Inch Android 4.1 White, akkor lehet módosíttatom a rendelést, egyforma az áruk.Szerintetek melyik jobb és megbízhatóbb??? Cube U30GT 10.1 32GB vagy Window (YuanDao) N101 10.1 32G Köszi 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Türelmes vagyok, ezért kivárom és reménykedem. Még azon gondolkodtam, hogy ha van nekik raktáron ez Window (YuanDao) N101 Dual Core 32G Tablet PC RK3066 IPS Screen 10.1 Inch Android 4.1 White, akkor lehet módosíttatom a rendelést, egyforma az áruk.
 Türelmes vagyok, ezért kivárom és reménykedem. Még azon gondolkodtam, hogy ha van nekik raktáron ez Window (YuanDao) N101 Dual Core 32G Tablet PC RK3066 IPS Screen 10.1 Inch Android 4.1 White, akkor lehet módosíttatom a rendelést, egyforma az áruk. Dr.NX
 Dr.NX