- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csygusz
tag
válasz
hevizms #25320 üzenetére
Szerintem abszolút nem írtam butaságot, az, hogy te félreértelmezted, az a te dolgod.
Az a gép, amit vásároltam, máshol 230$, itt 186+30=216$ volt. Ezért írtam, hogy NEKEM olcsóbb volt. Sőt, a maradék árból még vettem egy billentyűzetes tokot is hozzá. A vámolásnál abszolút nem variáltak, írták, hogy kérnek be számlát, ha nem annyit fizettem, mint amennyit, de Paypalas fizetésről is elég volt küldeni egy másolatot. Pár kérdés volt, amire válaszolni kellett egy emailben, és 2 nap múlva már a kezemben is volt.
Akkor most kitárgyaltuk pro és kontra a dolgokat, mindenki úgy vásárol, ahogy akar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest