- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ignisvvt
csendes tag
válasz
Csygusz #25321 üzenetére
A máshol az mit jelent? Máshol 230 USD. Neked volt 216 USD postával együtt. Igy spóroltál 24 USD-t, 5098 Ft-ot, ebből kifizetted a 4730 ÁFA-t, igy maradt a zsebben 368 Ft. Az meg a BKV a vámhivatalig. Ha betakarja.
Persze attól függ, hol a máshol. Mert ha az is Áfa fizetős, akkor a fenti stornó. -
hevizms
addikt
válasz
Csygusz #25321 üzenetére
"Szóval ez az ingyenes Singpost meg akármi, ilyen értékű kütyünél szerintem nem kifizetődő."
Mi ez ha nem butaság?A singpost ingyenes a DHL meg +pénzt kér a szállitásért.Akkor most miről beszélünk?"Igen, a tabletek vámmentesek."
Ez is csak féligazság.Nem a tabletek vámmentesek,hanem amik a törvényben leirt árérték alá esnek."A vámolásnál abszolút nem variáltak, írták, hogy kérnek be számlát, ha nem annyit fizettem, mint amennyit, de Paypalas fizetésről is elég volt küldeni egy másolatot. Pár kérdés volt, amire válaszolni kellett egy emailben, és 2 nap múlva már a kezemben is volt."
Képzeld el a free post-os csomagoknál meg semmit nem kér senki.
Csak hozza a postás azt kész.
Erről beszéltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest