- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vinyard#
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem best buy tabletet ajánlani? Már ha létezik ilyen a 70-75 ezer forintos piacon jelenleg.
Igazából nem tudom, hogy 7 colossal, vagy 10 colossal járnék jobban. Elsősorban dokumentumok olvasására, előadásanyagok nézegetésére, e-book olvasásra (ergo tanulásra), internyetezésre, esetleg filmnézésre használnám.
3G, GPS nekem nem kell, viszont IPS kijelzőset vennék mindenképpen, 150 vagy afölötti ppi, és memóriabővíthetőség mellett. Kétmagos procit sem bánnám.
10 col környékén láttam, hogy a MyAudio Tablet Series 10 1016DCC nem rossz vétel, illetve jónak tűnik a ConCorde tab 9.7 IPS Plus is a száraz specifikációk alapján. Ja, enniy pénzért már normális magyar supporttal rendelkező márkára ruháznék be mindenképpen. Aki ismeri ezeket a táblákat, mi a véleménye róla? Esetleg valami más 10 col körül?
No és a 7-es mezőnyben mi számít most jó vételnek? A Nexus 7 jó lenne, csak nem nagyon bővíthető. A 16 gigás verzió meg már éppen kicsúszik ebből az árkategóriából, ha jól láttam.
Karácsony körül venném, bízok valami jóféle akcióban.
Köszönöm előre a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest