Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vinyard#
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem best buy tabletet ajánlani? Már ha létezik ilyen a 70-75 ezer forintos piacon jelenleg.
Igazából nem tudom, hogy 7 colossal, vagy 10 colossal járnék jobban. Elsősorban dokumentumok olvasására, előadásanyagok nézegetésére, e-book olvasásra (ergo tanulásra), internyetezésre, esetleg filmnézésre használnám.
3G, GPS nekem nem kell, viszont IPS kijelzőset vennék mindenképpen, 150 vagy afölötti ppi, és memóriabővíthetőség mellett. Kétmagos procit sem bánnám.
10 col környékén láttam, hogy a MyAudio Tablet Series 10 1016DCC nem rossz vétel, illetve jónak tűnik a ConCorde tab 9.7 IPS Plus is a száraz specifikációk alapján. Ja, enniy pénzért már normális magyar supporttal rendelkező márkára ruháznék be mindenképpen. Aki ismeri ezeket a táblákat, mi a véleménye róla? Esetleg valami más 10 col körül?
No és a 7-es mezőnyben mi számít most jó vételnek? A Nexus 7 jó lenne, csak nem nagyon bővíthető. A 16 gigás verzió meg már éppen kicsúszik ebből az árkategóriából, ha jól láttam.
Karácsony körül venném, bízok valami jóféle akcióban.
Köszönöm előre a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G 128GB Mystic Silver
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- iPad Air 13 M2 256GB Wi-fi Gray 3év garancia!
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB + Baseus HDMI 2.1 USB-C Hub
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest