- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shoo
senior tag
Nahh akkor a külső:
Teljesen fekete!!!, olyan mintha egy darabból lenne a gép, nagyon egyben van, csak abból lehet tudni, hogy mégse egy darab, hogy az oldala eltér az elő- és hátlap ívelésétől. Fogdosás közben olyan fura érzésem támadt a hátlappal kapcsolatban...megkocogtattam, majd elbizonytalanodva valami ilyesmit kérdeztem: ez műanyag?!, a válasz teljesen természetes volt: dehogy, fém. Szóval iszonyat masszív gép, bár súlyra nem tűnik fel. Előlapon természetesen nincs gomb, de oldalt annál inkább, ha jól emlékszem oldalt, bal felül bekapcs, tetején szintén balra menü(talán ez nem kéne...), aztán hangerő gombok, és nem emlékszem jól, de talán jobb oldalán felül szintén van egy gomb... szokásos csatlakozók plusz elöl és hátul is kamera. Szép, de a belsőből kiderül, hogy miért is nem tudok mást mondani rá. Az érintőfelület NAGGYON érzékeny!!! Szinte hozzá se kell érni és már reagál, multitouch is jól működik(csak azt vettem észre hogy letette a programot, aztán jöttem rá, hogy kisujjhajlattal véletlen egy cseppet hozzáértem)
Belső:
Marketre nem akartam beregelni magam, így csak a saját programjait próbálgattam ki. Gyorsan reagál, mapsbe lépkedés, nagyítás simán megy rétegeket gyorsan váltja. Netezés nagyon gördülékeny, eredeti böngészővel is. Prohardver fórum ugye alap, ogame oldal is simán fut, azonnal felismerte a flash videót is. 7015-ön ilyen sebességgel simán összeomlott a program :SA 9.7-es képernyőméret szerintem tökéletes, jól lehet gépelni rajta, a képarány is megfelelő.
Talán nem is kell még 3 hetet várni rá
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tesla topik
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Musk feloszlatta a Tesla Dojo szuperszámítógépes részlegét
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hálózatokról alaposan
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest