- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shoo
senior tag
Nahh akkor a külső:
Teljesen fekete!!!, olyan mintha egy darabból lenne a gép, nagyon egyben van, csak abból lehet tudni, hogy mégse egy darab, hogy az oldala eltér az elő- és hátlap ívelésétől. Fogdosás közben olyan fura érzésem támadt a hátlappal kapcsolatban...megkocogtattam, majd elbizonytalanodva valami ilyesmit kérdeztem: ez műanyag?!, a válasz teljesen természetes volt: dehogy, fém. Szóval iszonyat masszív gép, bár súlyra nem tűnik fel. Előlapon természetesen nincs gomb, de oldalt annál inkább, ha jól emlékszem oldalt, bal felül bekapcs, tetején szintén balra menü(talán ez nem kéne...), aztán hangerő gombok, és nem emlékszem jól, de talán jobb oldalán felül szintén van egy gomb... szokásos csatlakozók plusz elöl és hátul is kamera. Szép, de a belsőből kiderül, hogy miért is nem tudok mást mondani rá. Az érintőfelület NAGGYON érzékeny!!! Szinte hozzá se kell érni és már reagál, multitouch is jól működik(csak azt vettem észre hogy letette a programot, aztán jöttem rá, hogy kisujjhajlattal véletlen egy cseppet hozzáértem)
Belső:
Marketre nem akartam beregelni magam, így csak a saját programjait próbálgattam ki. Gyorsan reagál, mapsbe lépkedés, nagyítás simán megy rétegeket gyorsan váltja. Netezés nagyon gördülékeny, eredeti böngészővel is. Prohardver fórum ugye alap, ogame oldal is simán fut, azonnal felismerte a flash videót is. 7015-ön ilyen sebességgel simán összeomlott a program :SA 9.7-es képernyőméret szerintem tökéletes, jól lehet gépelni rajta, a képarány is megfelelő.
Talán nem is kell még 3 hetet várni rá
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest