Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikrofon

veterán

válasz mexel #88158 üzenetére

És neki van igaza. Én most váltottam nvidia shield tv pro 2019-ról ugoos am6b plus-ra . A shield-nek észrevehetően szebb a képe. Ráadásul azon van AI felméretezés. Egy jó minőségű 1080p és 720p filmből észrevehetően jobb képet csinál 4k-ra. A rajta lévő play áruházas kodi mindent visz. A dv-hez kell egy spéci verzió. De ott a wimu es a novaplayer is. A rá rakható smart tube next is pörgősen működik reklámok nélkül. Ráadásul az összes Streaming alkalmazás a netflix is tökéletesen és megbízhatóan működik. Nincs olyan hogy most éppen nem jó, a fejlesztők próbálják megoldani....
    Két hibája van:
    egy hogy automatikusan a frekvenciaváltás nem megbízható ezért manuálisan kell néha aktiválni a menü gomb kétszeri megnyomásával...
    második pedig hogy atv van rajta így a telepíthető alkalmazások korlátozottak.
    Ráadásul egyből a dobozból kivéve működik. Nem kell a ce-vel, a telepítésekkel és beállításokkal szívni és szenvedni. A hűtési gondokról ne is beszéljünk...

Ezek miatt össze se hasonlítható a shield tv pro 2019 egy ce-s olcsó box-szal. De ez csak a pro 2019 változatra igaz. A shield tube -ot nem szabad megvenni.

De a fentiek igazak egy ugoos am6b plus-ra is.

Hétköznapi ember számára a CE szerintem túl komplikált....

Új hozzászólás Aktív témák