Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
válasz
roseA580
üzenetére
Nem hinném, hogy a frissítésben volt a vírus szerintem már korábban jöhetett a (rootolasnak köszönhetően), csak mivel átnevezett egy csomó fájlt így csak alap beállítással tudott indulni, és így alapból engedélyezve voltak a frissitesek ezért frissült le a 21.3-ra. Még szerencse, hogy az androidra nem ment át, de addig nem is inditottam el, amíg ezt a részét nem raktam rendbe. Még az is szerencse, hogy reggel nem ment semmi a hálózatba csak a box meg a telóm, de az nincs rootolva. Kíváncsi lettem volna, hogy az Avast észre vette volne-e ezt a vírust.
-
gyűrű
addikt
válasz
roseA580
üzenetére
At alap estuaryban az NG-nél is benne kell lennie. Ott valami nem kerek nálad.
Az 58-63 sor felelős érte. -
captainnemo
senior tag
válasz
roseA580
üzenetére
van rá persze jobb megoldás.
ezzel átbootolsz CE-re
https://github.com/jamal2362/Reboot-to-CoreELEC/releasesvissza az eredeti rendszerbe meg a kodi kikapcsoló menüjéből:
Reboot to eMMC/NAND -
-
djnice
veterán
válasz
roseA580
üzenetére
Német Amazonról rendeltem, szerencsére oda ingyen vissza lehet küldeni. Még egy kódot is adtak hozzá, amivel ingyenes a hozzáférés a waipu TV csatornáihoz 3 hónapig. De az eleve nem érdekelt, csak annyi, hogy összehasonlítsam a Xiaomi 3rd gen-el, de a regisztráció megkerülhetetlen, a setup része.
-
djnice
veterán
válasz
roseA580
üzenetére
Sajnos komoly, a waipu.tv oldalon kellene regisztrálni, de nem tudsz a régiózár miatt és sajnos ismeri az összes VPN-t, pedig fizetőssel is próbáltam.
Szerk: Ebből csak ez az egy fajta van és sehol sem írják hogy csak Németországban működik. Pontosabban én már beírtam
-
kis-attila
tag
válasz
roseA580
üzenetére
Ugyan,ne hülyéskedj!
Erre volt szükséged,sikerült,örülsz neki,ennyi. Ezt az érzést nem fogja pótolni semmi. Nézz szét / láthatod fórumokon, " vettem valamit,olcsó volt de legalább nem jó " témában mennyi írás van. Aztán végtelenségig megy a fórumozás, jó meg soha nem lesz, szerintem inkább hagyjuk.
Árak? Hívj ki egy " szakembert " ha valamit meg kell csinálni nálad, kijön valami " rutinos amatőr ", nézd meg mennyit kér .... de a TV Box legyen 15 alatt mert utána már drága.
Megvetted,elégedett vagy. Szerintem jobb mint fórumozni + barkácsolni a TV okosítót hetekig és akkor se lesz jó ...stb. -
kis-attila
tag
válasz
roseA580
üzenetére
Szia!
DV FEL + ilyenek...itt már olyan igényeket említesz amit kb. az elenyésző kisebbség ért. Ha így nézem,lehet minden rossz.
Homatics Box R 4K + egy jó gép. Nincs ingyen ebéd, ( Ugoos AM6B+ ... meg ilyenek )Olcsóbb megoldás?
Amit én látok ... orosz fórumok + az itteniek jó része ... legyen minden 10 ezer, aztán megy a panasz,hogy legalább nem jó. Ha elégedett vagy vele akkor az jó és nem számít,hogy más mit mond. ( ha drágább,akkor se )
Új hozzászólás Aktív témák
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Samsung kuponkunyeráló
- Gitáros topic
- iOS alkalmazások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
vargalex
DoItYourself