- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
blakey #93388 üzenetére
Köszi!
Sajnos azt nem olvastam eddig ( közben már megvan) hogy nem megy a dualboot.
És valószínűleg tányleg a droid 11 a ludas, mert azzal sem tudok semmit kezdeni egyelőre. Teljesen mások a partíciók, illetve nem is tudom mindent úgyelérni ahogy kellene. Pedig rendeltem párat tesztelni, de csak sd-ről vagy penről mehet.hunaqua: X96 x4 giga lan 32GB.
A CE jól megy rajta sd-ről vagy penről, de wifi-BT nincs még ( ez szerintem hamarosan megoldódik mint mindig.)
A droidja jónak tűnik, de tettem rá kicsit módosított Slimbox-os fw-t, Nincs értelme alapokról kezdeni ők már jót csinálnak nagyon, csak pár apróságot kell módosítani rajta esetleg.
Most így fognak piacra kerülni csak droiddal majd, plusz pár tesztdarab marad mint mindig
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Bányász alaplapok eladóak (Alaplap+CPU - csak egyben!)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest