- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
Elkészültem a estuary CE matrix módosított felszínnel.
A felszín az eredeti estuary CE skin , CE-en való futtatására készült, de más kodi 19-en is működik.
Funkcionálisan nem változtattam csak picit. Főleg információsan és picit grafikailag lett más.
A lemezek a film és zeneinfóknál kikapcsolhatóak a felszínben , ha valakit zavarna.
A filminfó az infó gombra jön elő, a a playerprocessinfónak is van ott külön gombja.A főmenü logó és kikapcsoló ikonok könnyen megváltoztathatóak a Coreelecről pl. másra, beletettem párat.
Ezek az addon\skin.estuary.CE\extras\icons mappában vannak , ahol a telepítés után, és az ott mellékelt kép szerinti átnevezéssel módosíthatóak, vagy egyedi is betehető a mappába. A módosítás újraindítás után lesz látható. (az eredeti fájlnévre kell átírni a kiválasztottat, ez eredeti meg legyen pl. .old kiterjesztés)
Ha valaki korlátozottan, de 18.9-en szeretné használni akkor az addon .xml-ben a 4. sorban a <import addon="xbmc.gui" version="5.15.0"/> t írja át 5.14.0-ra.
Ajánlom hogy legyen telepítve a resource.images.studios.coloured és a script.artistslideshow kiegészítő a kodi repóból.Telepítése: a kicsomagolt zip tartalmát a kodi addon mappába másoljuk és újraindítás után a megjelenő kiegészítők között engedélyezzük. (ha már van feltéve az általam előzőleg módosított estuaryCE néven felszín, akkor azt előtte törölni kell)
Az eredeti "gyári" estuary skin is megmarad!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Szólánc.
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest