- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Raymond
üzenetére
Azt, hogy személyes átvétel és ki lehet próbálni, tesztelni, majd utána fizeted csak ki? Nem. Ezt nem csak én gondolom komolyan. Hanem az eladók. A felhozott példa csak egy volt. Volt pár 5090 személyes átvétellel 800-1200 ársávban. Volt használt gépben, volt csak kibontott, volt kibontatlan és mind személyes átvétellel, akár teszteléssel.
De nekem tök mindegy. Mindenki azt gondol amit akar. Hülye nem vagyok, hogy fizessek ennyit személyes átvétel és teszt nélkül. Ezek pont nem olyanok voltak aminél ez lett volna a kizárólagos járható út. Éppen ellenkezőleg. Akkor fizetsz ha minden ok a helyszínen ellenőrizve. Volt egy 1200 euros is amit egy PC szaküzlet árult. (Ez utóbbit nem is értettem, mert nekik aztán képben kéne lenniük.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Tesla topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- PlayStation 5
- Assetto Corsa EVO
- Futás, futópályák
- Vírusirtó topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit LHR (GV-N3070VISION OC-8GD 2.0) Videokártya
- NVIDIA Quadro T400 GDDR6 4GB OEM
- ASUS ROG-ASTRAL-LC-RTX5090-O32G-GAMING
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING X TRIO Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest