Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4101) Asbee válasza HSM (#4099) üzenetére


Asbee
veterán

A jósgömb megmondta az elkövetkező években mire lesz szükség? Könyörgöm ezt neeeeee. :( Pár éve is hallottuk most mire van szükség. Látjuk...

[ Szerkesztve ]

(#4102) TTomax válasza HSM (#4099) üzenetére


TTomax
nagyúr

Leirtam olvass értelmezz, nem kell a maxwelleknek tudni ami NINCS!!!!!!!!E!+

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#4103) HSM válasza lowzor (#4100) üzenetére


HSM
félisten

Az elhalálozás a legsúlyosabb eset. De akárhogy színezzük, igénytelenség, és korlát a tuningban.

(#4101) Asbee: Nem kell ehhez jósgömb. :U Érdekes, 3 éve megtervezte az AMD a GCN architektúrát, és jééé, tök az az irány kell, arra megy az ipar. Ha Te nem látod, akkor nyisd ki a szemed.

(#4102) TTomax: Veled ellentétben én értelmeztem amit írtál. Amire ragáltam, annak semmi köze a fentebb általad leírtakhoz. A GCN nem azért fejlődött, mert rossz lett volna az irány, vagy mert hatalmas szükség lett volna rá, hanem belekerültek új lehetőségek, képességek, amik az évek során felmerültek igények. A Maxwell-es dologgal csak arra céloztam, hogy ahhoz képest, hogy szóvá tetted, hogy a GCN már a harmadik frissítését éli, az NV még az első generáció funkcionalitását sem volt képes letenni az asztalra.

[ Szerkesztve ]

(#4104) Loha válasza Asbee (#4098) üzenetére


Loha
veterán

Azt próbálom megértetni,

hogy ha olcsó 125C fokra hitelesített MOSFET-ekre nem raknak kellő méretű bordát, és 100C fokon üzemelnek az nem oké,
de ha 175C fokra hitelesített, minőségibb MOSFET-ekre nem raknak nagyobb bordát és 100C fokon mennek, nem túl közel a kondikhoz, az oké.

1,6V-os GDDR5 -ön nincs borda nem oké,
1,5V-os GDDR5 -ön nincs borda az oké.

Ha a 970-edre az 1,5V-os Samsung helyett 1,55V-os Hynixet raktak borda nélkül, az határeset. :)

[ Szerkesztve ]

(#4105) TTomax válasza HSM (#4103) üzenetére


TTomax
nagyúr

Hogyne tudjuk,azért adja mindig a GCN a leggyorsabb egy gpus csúcsot...mert olyan fejlett... meg a legjobb a fogyasztás/teljesitmény mutatója... jahhh mégsem...

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#4106) Asbee válasza HSM (#4103) üzenetére


Asbee
veterán

Majd amikor eljutunk oda akkor beszéljünk erről ok? Majd akkor nyitogatunk szemeket. ;) :U

(#4104) Loha: Nézd meg a 970 pcb-ket, Asus, Ref féle, MSI és mindjárt nem lesz annyira oké az a 100 fok feletti vrm. Ezzel mind tisztában vagyok. Én szeretem a léggel maxOC-t, így szeretem ha van rendes vram és vrm hűtés. Aki nem látja, hogy az Asus hova jutott azt csak sajnálni tudom.
Persze, úgy is fel lehet fogni, minek jó hűtés hiszem felesleges, lőjünk be mindent limitre és bőven elég.

[link]

[ Szerkesztve ]

(#4107) Asbee válasza Asbee (#4106) üzenetére


Asbee
veterán

Upsz, második link lett:

Érdekes a komolyabb ref karik mindig kapnak egy korrektebb, vram és vrm hűtést. Nem véletlenül.

[ Szerkesztve ]

(#4108) lowzor válasza HSM (#4103) üzenetére


lowzor
veterán

NV-nél nem hiszem. AMD-nál talán lehet, bár 1,5V-on kétlem. De ott meg akkora a sávszél, hogy teljesen felesleges a mem tuning.

(#4109) HSM válasza TTomax (#4105) üzenetére


HSM
félisten

Kiragadsz paramétereket, amiknek semmi köze a GPU tudásához. :N Pont a magasabb tudás, és a jelenlegi körülmények miatt (DX11) kihasználatlan képességek miatti extra belső komplexitás az egyik oka a rosszabb fogyasztás/teljesítmény mutatónak.

(#4106) Asbee: Már ott vagyunk. DX12. Vulcan API. Lehet látni, melyik GPU mit tud kihozni ezekből.

(#4108) asdxv: Ki tudja, nem-e fog később jól jönni, ha bírja még. ;)

[ Szerkesztve ]

(#4110) Asbee válasza HSM (#4109) üzenetére


Asbee
veterán

Igen, tényleg rengeteg játék van. Te is próbáltad őket? Várjunk még 2 évet...

[ Szerkesztve ]

(#4111) HSM válasza Asbee (#4110) üzenetére


HSM
félisten

Én nem erről beszélek, hanem arról, ha a technika mit tud, és miből fognak tudni építkezni a fejlesztők. Hogy ebből mit, és mikor fognak kihasználni, egy egészen más történet. ;)

(#4112) Asbee válasza HSM (#4111) üzenetére


Asbee
veterán

És szerinted melyik a lényegesebb? Azt gondolom tudod a lényeges hol dominált és dominál. ;)

[ Szerkesztve ]

(#4113) HSM válasza Asbee (#4112) üzenetére


HSM
félisten

Volt, amikor gáz volt, ha az egyik cucc nem tudott valamit, amit a fejlesztők szerettek, volt hogy tudott valamit, és senkit nem érdekelt. Ezt nem lehet előre látni. :N Ehhez kéne a jósgömb. :)

(#4114) Asbee válasza HSM (#4113) üzenetére


Asbee
veterán

Nem lehet, de valahogy mindig ilyenekre hivatkozol. Most legalább beláttad, hogy sok értelme nincsen (még ha burkoltan is). Köszi. :R

[ Szerkesztve ]

(#4115) proci985 válasza Abu85 (#4089) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

az erdekes lehet.

igazabol nekem az volt az erdekes, hogy par honapja olvastam egy kb 15-20 eves cikket (talan folyoiratosos is volt) ami a state-of-art VRt hasonlitotta ossze az akkor 5 eves technologiaval, mik voltak a bajok, hova jutottak.

namost amikor VRnel par dolog meg 2014 vegen ugyanugy problemas volt, mint 95ben (vagy sajat tapasztalatok szerint 98ban, akkor lattam eloszor ilyet a Nixdorf museumban), akkor azert elmosolyodtam.

Oculus is kutatasi teruleten nagyon megy (gyakorlatilag filleres, hordozhato eszkozrol beszelunk nagyon magas immersionnal), de amikor egy Oculusra is fejleszto csapat programozojaval beszelgettem par hete panaszkodott, hogy kb minden egyes SDK inkompatibilis az elozovel ugyhogy supportban varnak a veglegesre. ez volt az egyik indok, hogy megsem vettem egy gen2es Oculus VRt par hete:).

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#4116) Malibutomi


Malibutomi
nagyúr

Jöhetnének már az új kártyák, hogy tényleg lássuk mi a helyzet

Valaki magyarázza meg miért van az hogy itt a fórumot olvasgatva kb. az a hozzáállás, hogy az nv 50%-ot rátesz az elözö kártyákra az teljesen helyénvaló, ha az amd-röl van ilyen hír az mese. Eddig teljesítményben mindíg fej-fej mellett voltak, miért lenne másképp most? Naív dolog lenne azt gondolni hogy nem tudják többé-kevésbé pontosan hogy mit fejleszt a másik, hogy rákontrázhassanak.

[ Szerkesztve ]

(#4117) TTomax válasza Malibutomi (#4116) üzenetére


TTomax
nagyúr

Azért mert az nv letett az asztalra egy 980at,az amd meg marad gcnen.Ez pontosan mind abból jön,hogy 100Wal kevesebbet fogyaszt és még igy is erösebb,pontosan itt jön ki amikröl hadoválunk hónapok óta,de sokan ebből csak a villanyszámláig jutottak el...meg lehet nézni a 280Xre mennyit hajaz a 290X,és azt is meg lehet nézni a 770re mennyit a 980.

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#4118) Asbee válasza Malibutomi (#4116) üzenetére


Asbee
veterán

Ugye nem arra a "kiszivárgott" képekre ( "teszt") gondolsz amire én.

[ Szerkesztve ]

(#4119) Malibutomi válasza TTomax (#4117) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

Értem, és ha az nv elöre tudott lépni a következö szériával, akkor törvényszerü hogy az amd nem fog? Nem az a valószínübb hogy ök is fejlesztettek az elmúlt másfél évben?
Pont erre célzok azzak hogy úgyis tudják mire készül a másik szóval több mint valószínü hogy az amd is a perf/power-re feküdt rá.
Lásd a nyilatkozaraik a Carizzo-ról, ahol szintén a takarékosságon van a hangsúly.

Mivel most az AMD érkező chipjeiről beszélünk ne azt nézd hogy melyik GPU melyik család tagja, hanem melyiknek mi az ellenfele, ha azt mondod a 770-re mennyit tesz a 980, akkor azt azzal lehet majd szembeállitani hogy a 280-ra mennyit tesz a 380 vagy 390 ahogy hívni fogják, mert az lesz a 980 ellenfele.
770-280
780-290
980-390

Nem igazán fair az előző generációt venni alapul.

(#4118) Asbee
Az csak egy leak, de ettöl eltekintve és visszatérve a kérdéshez miért lenne csoda ha egy ~50%-al nagyobb chip annyival gyorsabb is lenne?

[ Szerkesztve ]

(#4120) Asbee válasza Malibutomi (#4119) üzenetére


Asbee
veterán

Az nem leak az egy kamu. Már látom olvastad az off topikot és most azért átjöttél ide. Azonos alapok, 50%-al nagyobb chip, ami 50%-al gyorsabb és ugyanannyit fogyaszt? Ugye ezt te sem gondolod komolyan? Én amd-nél nem merek semmit tippelni. Majd ha kijött meglátjuk mit tud.

(#4121) Laja333 válasza TTomax (#4117) üzenetére


Laja333
őstag

Azért nyugtával a napot... :D 980 kevesebbet fogyaszt és erősebb MINT a másfél évvel korábbi Radeon. Teljesítményben kb az "elvárt" szintet hozza, fogyasztása mondjuk le a kalappal. Nagyon elszálltak az NV tulajok, csak mert NV hamarabb jött ki a kártyáival. :D Szerintem nincs mire a mellkast döngetni. A négy kiadott asztali Maxwell közül csak kettő vállalható (750ti és 980) a másik kettő közül az egyik fail (960) a másikkal meg bajok vannak (970). A Titan X tényleg combos lesz, mint ahogy az ára is.
Úgy viselkedtek mintha NV most feltalálta volna a spanyol viaszt. Röhejes. :U

(#4122) Abu85 válasza Malibutomi (#4119) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Nem a takarékosságon volt a hangsúly, hanem a hatékonyságon. Nem ugyanaz. :)
Van pár be nem jelentett dolog az AMD-nél. Februárban kb. tíz GPU-hoz kötődő projektet zártak le, amelyeket az év további részében beépítenek. Ezek között van pár, ami a dedikált GPU-kat közvetlenül érinti, és elég érdekes irányokat vet fel. Amit eddig tudni, hogy az AMD innentől kezdve nem vár majd az iparra, hanem berendezkedtek egy olyan szisztémára, ahol ők határozzák meg az irányt. Ez majd rengeteg exkluzív programfunkciót fog eredményezni a jövőben, mert számos fejlesztő is azon a véleményen van, hogy ha így hamarabb lesz DX13 vagy Vulkan 2, akkor támogatják az AMD koncepcióit, csak kényszerüljön fejlesztésre az MS és a Khronos. Ez egy igen furcsa váltás lesz a PC-s játékpiacon.

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#4123) HSM válasza TTomax (#4117) üzenetére


HSM
félisten

Egészen véletlenül figyelmen kívül hagytad, hogy a 290X egy ével korábban kijött fejlesztés, mint a 980, miközben a GTX680 és a HD 7970 (az általad említett 770 és 280X "eredetijei") nagyjából egyidősek.

(#4124) Malibutomi válasza Asbee (#4120) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

De mégis tippelsz, azt hogy kamu. Épp ez volt a kérdésem lényege. Ha nem tudunk semmit honnan tudod hogy kamu? Ha nyáron valaki azt mondja hogy jön egy új chip ami 180W és elveri a 780Ti-t meg a 290X-et ugyanilyen hihetetlennek hangzott volna, és hopp jött a 980.
Az azonos alapok meg nem tudjuk mit takar, mivel nem tudhatja senki egyelőre az amd mit változtatott rajta.

(#4122) Abu85
Jóvanna, szóval a hatákonyságon na. T

[ Szerkesztve ]

(#4125) Asbee válasza Abu85 (#4122) üzenetére


Asbee
veterán

AMD határozza meg az irányt

No offense Abu, de ezt van aki rajtad kívül komolyan tudja venni a jelenlegi helyzetet figyelembe véve? (Lehet te sem) Nagyon durvát kell letennie gyakorlatban az asztalra az amd-nek hogy a felhasználók tömegesen ismét megszeressék. És most felhasználó oldalól nézd.

(#4124) Malibutomi: Ha neked nem nyilvánvaló, hogy az a kép kamu, akkor nincs miről beszélni. És ehhez nem kell amd vs nv-ig elmenni, hogy az ember rájöjjön. Sőt elég nv-ig elmenni.

[ Szerkesztve ]

(#4126) Abu85 válasza Malibutomi (#4124) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Valószínű, hogy nem teljesen helytálló az a kép. Csak azért, mert ma nem adható ki ilyen kártya tesztre. Emellett a gyártóknál is egy nagyon megbízható zárt körben érhető el. A nem megbízható körök először csak papírt vagy pdf-et kapnak, és csak utána hardvert.
Egyetlen adat van a Fijiről, mégpedig az Stardock vezérétől. Ő nem mondta ki a termék nevét, illetve a Fiji nevet sem, csak azt, hogy az új generációs Radeon a játékukban minden korábbi VGA-nál egyértelműen gyorsabb, ideértve a 295X2-t is. Bár náluk vélhetőleg felerősíti az előnyt az a tény, hogy a Nitrous új verziója rendkívül ki van éhezve a memória-sávszélre, így a többi VGA teljesítményét ez erősen limitálja.

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#4127) HSM válasza Abu85 (#4126) üzenetére


HSM
félisten

Pedig sávszélben nem áll rosszul a 295X2 sem. Na, majd a GTX980 megmutatja.... ;]

(#4128) Asbee válasza Abu85 (#4126) üzenetére


Asbee
veterán

Elég ránézni a többi kártya teljesítményére. Meg ilyen GTX 9** mérések. GTX 960 4K-ban maximum grafika beállításokkal átlag 60 fps? 19 játékban? Mindegy, neked talán elhiszi...

(#4129) Abu85 válasza Asbee (#4125) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

A fejlesztők. Az AMD azért ül oda egy-két mérnökkel a világ top fejlesztői mellé, hogy első kézből, mindössze pár méterre tőlük hallják a bajokat, amire rekordsebességgel akarnak reagálni. Ezzel a fejlesztők meghatározhatják a fejlődést, és fel is gyorsíthatják, mert az MS és a Khronos elfogadja az igényeket, de két évig úgyis csak megbeszélés lesz róla. A Mantle azért marad zárt, mert nem akar az AMD megbeszélést a többi gyártóval. Ha valamire igény van, akkor beépítik, az igénylő használhatja, majd odaadják a speckókat az MS-nek és a Khronosnak, hogy építsék be a szabványos API-kba. Az AMD-től ők persze ülhetnek rajta évekig, de nem fognak, mert kényszerhelyzetben vannak, hogy van egy API, ami már támogatja, így lépni kell szabványos szinten is.

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#4130) Malibutomi válasza Asbee (#4125) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

Mondom tekints el attól a képtöl. 99% hogy kamu.
A kérdésem továbbra is ugyanaz:
Ha az nv x idö alatt kihoz egy kb ugyanannyit fogyasztó de ~50%-al gyorsabb kártyát, akkor miért az az alap hozzáállás hogy az amd erre nem lehet képes semmiképpen?

Mielött újra belebonyolódunk a gpu családokba, a növekményt azokhoz a gpukhoz képest értem amik egymás ellenfelei (780-290)

[ Szerkesztve ]

(#4131) Asbee válasza Malibutomi (#4130) üzenetére


Asbee
veterán

Nem tudom ebben mi nem egyértelmű. Az amd-nél az alapok maradnak, az nv-nél a maxwellnél komoly átdolgozások vannak a fogyasztás csökkentésének érdekében. Többek között ezért is van a gond a 970-el.

(#4129) Abu85: Én ebben sajnos nem tudok hinni még. Remélem bejön a dolog, mert abból a felhasználók csak profitálhatnak, de a jelenlegi piaci helyzetet figyelembe véve, reálisan ez eddig papíron hangzik jól. De ne legyen igazam.

[ Szerkesztve ]

(#4132) Laja333 válasza Asbee (#4131) üzenetére


Laja333
őstag

Azért egy 1.3-as verziót meg HBM-et ne nevezzük már alapnak. :)

(#4133) HSM válasza Asbee (#4131) üzenetére


HSM
félisten

Átdolgozás, lol... De legalább burkoltan elismered a butításokat. :R

(#4134) Asbee válasza Laja333 (#4132) üzenetére


Asbee
veterán

Ki nevezte alapnak? :U

(#4133) HSM : Nem feltétlen nevezném butításnak, vagyis inkább azt mondom amíg nincsen pontos információk ezekről, ami sajnos nincsen, addig marad a jósgömböd ami kidobja a butítást. Legalább burkoltan megint jósolsz. :R
Engem egyébként nem zavarna egyáltalán, ha butításnak kéne nevezni. Tudod az nv butítva ad ki ilyen teljesítményt. Persze te próbáltad, tudod milyen. ;)
Látom még benned a tüske. Jókat mosolygok. :)

[ Szerkesztve ]

(#4135) Laja333 válasza HSM (#4127) üzenetére


Laja333
őstag

:DD ;]
Ez szemét volt... :C

(#4136) TTomax válasza Laja333 (#4121) üzenetére


TTomax
nagyúr

Senki nem dönget mellkast,nem kell mellédumálni,nem az nv tehet róla,hogy sehol a válasz a maxwellre....

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#4137) Malibutomi válasza Asbee (#4131) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

Nekem ez annyira nem nyilvánvaló.
Nem túl valószínü, hogy másfél év alatt csak több magot képesek tervezni a chipbe, de amúgy minden marad a régiben.
Szerintem amit feljebb írtam, hogy kb tudják mit fejleszt a másik oldal az áll. Próbálnak a másik fejlesztésére kontrázni.

(#4138) Televan74 válasza TTomax (#4136) üzenetére


Televan74
nagyúr

Júniusban a Computexen talán bemutatják,itt van lássátok.Július - Augusztus mire kapni lehet nálunk is normálisan.Szeptember 24. talán mire a gépembe kerülhet. Addig kellett egy kártya és az a GTX980 lett.

Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!

(#4139) Asbee válasza Malibutomi (#4137) üzenetére


Asbee
veterán

Én nem fogom bánni, ha ez valóban így teljesül, ahogy írod. Jöjjenek a kártyákkal és lássuk hogyan alakul a helyzet. Én ígérgetések tekintetében csalódtam az amd-ben, nem is feltétlenül teljesítmény téren így nem jósolok már semmit látatlanban feléjük. Jöjjenek kis erős, jó fogyasztással, kényelmesen hűthető, használható, minden kezdeti probléma mentes kártyával és az egy jó alapot adhatna nekik innentől.

(#4140) Abu85 válasza Asbee (#4131) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Ebben nem is kell hinni. Ez nem a végfelhasználóknak szól, hanem a fejlesztőknek.
Régóta látszik már a piacon, hogy az NV azokat a fejlesztőket gyűjti maga köré, akik azt szeretnék, ha vezetnék őket. Nincsenek különösebb igényeik, csak ki akarják valahogy használni az elérhető API-kat, és itt jön képbe az NV az effektjeivel. Az AMD ezzel szemben azokat gyűjti maga köré, akik diktálni akarnak, és azon gondolkodnak, hogy milyen elméleti kutatásokat lehetne a gyakorlatba önteni, függetlenül attól, hogy szabványos API-n megvalósítható-e. Ha nem, akkor kell hozzá egy felület és itt jön képbe az AMD a saját API-jával.

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#4141) daveoff


daveoff
veterán

Egy újabb gyöngyszem az AMD dia(mese)film gyűjteményéből.... ;]
Kemény lesz a 390X! :K

Mondjuk a grafikon elég érdekesen van skálázva, de ha jól értem 50-60%-ot gyorsul 4K-ban?

[ Szerkesztve ]

LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®

(#4142) Malibutomi válasza daveoff (#4141) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

Ezek szerint tényleg megvolt az a bizonyos gyártóknak tartott zártkörű bemutató, amit írtak?

(#4143) daveoff válasza Malibutomi (#4142) üzenetére


daveoff
veterán

Sajnos nem tükrözi a valóságot a dia..... :(
[link]

LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®

(#4144) Abu85 válasza Malibutomi (#4142) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

De nem ebből a diasorból. Hanem egy másikból. Egyébként maguk az adatok valósak csak nem grafikonon szerepelnek.

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#4145) Xmister válasza Abu85 (#4144) üzenetére


Xmister
senior tag

Ha az adatok tényleg valósak 4K-ban (ahol már a 980 előnye is sokat zsugorodott a 290X-hez képest), akkor ez elég brutális kártya lesz (néhányan még a 30-40%-ot sem hitték volna itt...)

Remélem nem kapsz ki az ilyen adatok megerősítéséért :)

(#4146) HSM válasza Asbee (#4134) üzenetére


HSM
félisten

Vannak róla pontos információk, ugyanakkor nem fogom az időm pazarolni, hogy megkeressem őket. ;) Nyilván nem az Nv marketingrizsájában kell keresni a pontos infókat.

A teljesítménynek pedig még mindig az égvilágon semmi köze ahhoz, butítva van-e a csip a korábbi Nv/konkurens megoldásokhoz képest, avagy sem.

Tüskéről szó sincs. Egyszerűen csak annál a hsz-ednél beláttam, hogy amerre terelted a beszélgetést, puszta időpazarlás lett volna folytatni. Ha benchmark eredmények kellenek, azokat ismerjük, onnantól meg mindenre rá lehet húzni, hogy jósgömb.

(#4147) Asbee válasza HSM (#4146) üzenetére


Asbee
veterán

Elég jó kapcsolatod lehet az NV-vel ha neked pontos információid vannak, hogy mik a "butítások" ;)

(#4148) #35434496 válasza Asbee (#4147) üzenetére


#35434496
törölt tag

Mèg "butítva" is agyonverte az amd-t. :DDD

(#4149) Xmister válasza #35434496 (#4148) üzenetére


Xmister
senior tag

1 évvel később. Ahogy most rá 1 évre a 390X fogja a Maxwelleket minden bizonnyal. (Ha tényleg valós adatok állnak azon a grafikonon)

(#4150) HSM válasza Asbee (#4147) üzenetére


HSM
félisten

Nem kell hozzá Nv-s kapcsolat, csak nyitott szemek/fülek, meg némi fogalom az informatikáról.

(#4148) players111: Nem kérünk trollkodást. :N Semmiféle agyonverés nem volt, legfeljebb a fanok agyában.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.