Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A nagy BOR topic
- Meggyi001: Kuponok....
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
rambustibi
őstag
válasz
MiklosSaS #238 üzenetére
1. Amikor te az első pentium II-est húztad meg, akkoriban én már a csajomat húztam meg.
2. VGA sem fele annyi, mint kiderült, itthon meg pláne más árak vannak, te pici englandi srác.
3. "A tesztek fantasztikusak, ahogyan leirtam. De neked nem mutatom meg mert ugysem ertel hozza...menj inkabb tolts le valami amerikai akcio filmet."
Ez mekkora sz@r duma, még ovis koromban löktem ekkora trágya dumát
4. Nem szájkarate amit csinálsz, csak szájalás, mivel az eredményeket nem látni, "mert nem mutatod meg, mert úgysem értel hozzá" (legalább helyesen írni megtanulhattál volna)
Viszlát!
Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest