Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiensin
csendes tag
Szia!
Én sokat gondolkodtam más alternatívákon az R5 1600 megvétele előtt ,és a 6700 (k és non k) is szerepelt a listámon.
Alábbiak miatt zártam ki a versenyből:
Csak használtan olcsóbb mint az R5 1600.
B150-es lappal elég költségkímélő ,de akkor az új csatlakozók mennyisége/teljes hiánya miatt nem feltétlen időtálló, illetve gyors ramokat se támogat (habár az budget buildnél mellékes lehet).
Nekem nem volt használható aftermarket hűtőm ,és az r5 messze jobb stock coolerrel érkezik, mint a 6700.
Játékokban az intel procik órajel előnye érződik, de a non k órajele nem túl magas, így játékban se tud túlságosan meglépni az R5 elöl (főleg úgy ,hogy az R5 stock cooleren is húzható).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest