Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
Dyingsoul #6586 üzenetére
Első körben szerintem állitsd vissza default értékekre, és nézd meg ugy mennyit megy HWinfoval. Nálam általános használat közben megy ennyit:
Ugyanaz a lap + proci. Nem tuningoltam még semmit, annyit állitottam a biosban, hogy Wake on LAN-t bekapcsoltam, illetve a memóriát manuálisan 3200-re tettem, auto fesszel és időzítésekkel (3200 XMP (amit az asus DOCP-nek hiv....
) nem akart menni, mondjuk SoC voltage-et se próbáltam neki emelni, ugy lehet menne az XMP / DOCP). PBO-t se kapcsoltam még be.
(#6592) Dyingsoul PBO be van kapcsolva? Core voltage ugy látom 1,34-re van belőve, ha ezzel a teljesíménnyel elégedett vagy, maradhat így, de ha többet szeretnél kihozni a processzorból, akkor manual vcore-t állísd auto-ra, PBO be, és kezdj el negativ offsetet allitani a vcore-nak apránként, amig stabil marad. Ahogy növeled a negativ offsetet, ugy egyre magasabbra kéne boostoljon a proci.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Pentium I Celeron I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 1.000ft-tól.
- Processzor Intel Core Ultra 9
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- AMD I Phenom I Athlon I A10 I FX I Ryzen I FM2 - AM4-ig 2.000ft-tól
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest