- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feriboy2
aktív tag
válasz
shapphire #4893 üzenetére
simán menni fog 2133 vagy 2400 mhz-en (attól függ milyen JEDEC sebességű ) szóval tutira működni fog a gép is meg a ram is nem lesznek fagyások stb., legfeljebb nem 3000 mhz-en fognak menni a ramok (és emiatt vesztel egy kis sebességet)
Curse: az hogy nem megy a ram az mit takar? be se bootol? fagy a windows? azért az fura hogy még 2666mhz-en se akar menni.
-
Milka 78
nagyúr
Az úgy okés ha fel van tüntetve (bár arra kíváncsi lennék mi lenne ha mondjuk 8 év múlva akarnád gariztatni) manapság nem így mennek a dolgok. Nekem külön megbeszélés alapján került fel a számlára a 99 év, mert ugye nyomták volna rá a sztenderd 3 évet (mert ugye ők 3 év kisker garanciát vállnak rá a többit te intézed a gyártó felé). Pl a fogyvéd is mondta az élettartam gari értelmezhetetlen a Magyar jog szerint és az általad említett modul is van élettartam garival hirdetve.
-
Milka 78
nagyúr
Azt tudod, hogy a 99 év/élettartam garancia fogalma ismeretlen a Magyar törvények szerint? Ha te kiküldöd a gyártónak akkor okés (erre a legtöbb hazai vásárló képtelen), de a kiskert/nagykert nem nagyon hatja meg (nem véletlen a 2-3-5 éves garanciák ugyan ezen típusnál és akár mivel is hírdetik a számlára a fenti számok egyikke kerül).
-
jeni
félisten
válasz
shapphire #4893 üzenetére
14 napos elállás
de ha rá van írva a memóriára és ha tuning nélkül (alaphelyzet) se megy 3000-t vagy tuninggal sem lehetséges akkor nem jó.
ha pedig valaki többet szeretne kihozni belőle vagyis 2933Mhz (3000) helyett 3200Mhz az nem garantált gyárilag.
legyen szerencséje hozzá
ebben az esetben ha a Patriot memória kellene neked akkor vegyél pont olyan lapot ami van a apa111-nek,így nagyobb az esély,hogy nálad is menni fog 3200Mhz CL16 időzítéssel.
-
shapphire
aktív tag
Mi történik ha megveszem a fent említett típust (Patriot Viper 4 8GB (2x4GB) DDR4 3000MHz PV48G300C6K), de kiderül, hogy nem kompatibilis?
Laikusként kérdezem.
Nem látja RAM-ot, nem megfelelően működik, kifagy a gép, stb.?Egyébként a 350-es lapod qvl listájában sem látom ezt a típust.
-
apa111
aktív tag
Csak annyi szól ellene az ára 7000Ft és elég sok embernek nem ment 3200mhz-en a viper -nek is élettartam garija van szóval az egyenleg meg oldva 7000Ft vs 200mhz
ami úgye estemben is
és pont ez lenne már a lényeg ,hogy az első szériás ryzenek óta el telt idő sok mindent megváltoztatott ,és nincs minden köbe vésve / qlv/ lista sem.Az igy nyert pénzel meg lehet picivel drágább procit vagy lapot venni.
-
shapphire
aktív tag
Biztos Te is találkoztál már azzal a helyzettel, hogy mikor új gépet/műszaki cikket veszel, dilemma van, hogy mi lenne a jobb választás? (hosszútáv vs pénztálca)
Mindig jön, hogy ha ezt vagy azt megveszed akkor jobb lesz, de felkúszik az összeg x ezer forinttal, aztán megint egy komponensnél ez van.
És a vége, hogy elszálltak a költségek.
Határt valahol húzni kell. -
kago akira
tag
Nekem ugy rémlett hogy a patriot viper nalam az msi-ben támogatott ram volt.
-
shapphire
aktív tag
@jeni: Köszi, de 3000-es bőven elég lenne, ráadásul sokkal drágább az a memória.
@apa111:
Köszi!
Az a helyzet, hogy egy működő gépet szeretnék venni, nem nagyon kockáztatnák.
Nem tudom, hogy keressek el másik lapot vagy bevállaljam ezt a (valószínűleg kompatibilis) patriot típust. -
apa111
aktív tag
válasz
shapphire #4883 üzenetére
Szia!
Én használok olyan ramot /patrit viper 2x4g/ egy 2200g mellett és 3200 cl16 ig jutottam vele mindenféle memória teszten át ment egy asus prime b350 lapban.Amit még tudok mondani róla egy r7 1700 mellé is ki próbáltam egy asrock killer x370 sli lapban és ott is ment 3200 cl 16 -n . Ott viszont nem próbáltam le futtatni memória teszteket pusztán csak a bele próbáltam ,hogy elsőre be indul -e a gép és hát indult. -
nandi74
csendes tag
válasz
SECTORnooB #4882 üzenetére
Eddig azt hittem, hogy a memória támogatás a procitól függ. vagy proci és lap együtt?
Mivel az alaplap itt porosodik a polcon, gondoltam beletennék egy újabb Ryzen-t. (BIOS-a legfrissebb)
Ha váltanék B450-re, abba ajánlanád a 2700X-et. (megfelelő hűtés mellett?!)
Felhasználás: netezés általában rengeteg ablakban, film nézés, játék (BF1, DCS World, WarThunder) -
shapphire
aktív tag
Üdv!
Új konfig vásárlásán gondolkodom.
Asus TUF B450-Plus Gaming
AMD Ryzen 5 2600 3.40GHz AM4 BOX Wraith Stealth hűtővelMemória esetében Kit-et javasoltak. A választott típus:
Patriot Viper 4 8GB (2x4GB) DDR4 3000MHz PV48G300C6K
Qvl listában nem található meg.Tapasztalat van már vele valakinek? Nem akarom megrendelni ha nem jó hozza.
Esetleg más típus? (azonos árban) Eddig erről a márkáról nem nagyon hallottam.Köszi!
-
nandi74
csendes tag
Sziasztok,
A segítségeteket/javaslatokat szeretnék kérni a következőre:
Asrock X370 Gaming X érdemes-e beletenni 2600X vagy 2700X procit vagy elég lenne egy sima 2600-os?
Tuningot tervezek, ami nem az utolsó MHz-ek kisajtolására irányul majd, hanem egy jó 24/7 beállításban.
X370 alaplapon működik az XFR?
Előre is köszönöm a segítséget és a javaslatokat! -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
hokuszpk #4875 üzenetére
Na így már világos mire kell a gép.
Azokkal a progikkal én is törtem már jelszavat.
Így igen, valóban nem rossz döntés a sima 2700, ha el tud jutni legalább 4GHz-ig. Még valami combos ramot kellene mellé raknod, amivel ilyen 3000MHz CL14 vagy jobb beállítások elérhetőek.
Ha a hash számításnak számít a ram sebessége, akkor ez még rádobna egy kicsit pluszba. -
Curse
tag
Sziasztok!
Nemrég cseréltem le a régebbi intel rendszerem Ryzenre, pontosabban Asus tuf B450m-plus + Ryzen 5 2600.
A régi rendszeremből maradt a memkit ami sajnos a nem ajánlott LPX 3000mhz.
Nem megy az xmp értékein de még 2666mhz-en sem stabil.
Tudtok ajánlani olyan memóriát ami tutira megy a gyári értékein? -
hokuszpk
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #4872 üzenetére
nekem tobbet er az all core 4.1, mint az egyszalas 4.35.
hashcat vagy john ha eppen nem gpugyorsitott hasht matekol, akkor tudja hasznalni.
most 3.7 ketyeg az 1700, kiteszteltem 3.8 -ra is, de ugyvagyok vele, ne akkor rohadjon le, amikor mar egy hete fut a batch...
igazabol azon filozom, -- mar amikor nem a kisordog sustorog a fulemben -- hogy az a +10% kitermeli-e a kesobbiekben a raforditast ?
// De ha mondjuk megint befut egy olyan jolfizeto melo, mint tavaly, amikor a gepet vettem, es gyakorlatilag azonnal kijottem 0 -ra ( alaplappal, rx580 -al, 16GB rammal ) akkor nem kerdes, hogy megfogom lepni) //
-
AAAgold
senior tag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
hokuszpk #4864 üzenetére
Ha éppen jó példányt fogsz ki.
A gond az, hogy all core tuningal nem igen tudod elérni azt, amit az xfr csinál egy-két szálon. Véleményem szerint annak több jelentősége van, mint hogy 4.0 vagy 4.1GHz all core órajelig jutsz el vele. Persze ha véletlen sikerülne 4.2 köré jutnod, az lenne a tuti.
-
Albigator
őstag
válasz
MaxxDamage #4868 üzenetére
Akkor marad a Safe nálam is. Legalább az már ki is van tesztelve.
-
-
Albigator
őstag
válasz
wwenigma #4853 üzenetére
Tényleg csak ez volt a baja szerencsére.
Elem kivét is elég volt.
(#4854) kecsawi
Köszi, erre a válaszra voltam kíváncsi. Még egy pozitívum az XFR+PBO mellett, mert úgy a legkevesebb az átlag fesz általános felhasználás mellett.
(#4859) MaxxDamage
Meg lesz. Még arra vagyok kíváncsi, hogy pl te h lőtted be a RAM timingot? Safe vagy Fast? Én csak biztonságosan használtam eddig 3266 MHz-en CL16-on. De vki írta nem rég, h ő alapból gyorsra állította, lehet eleve úgy kezdek akkor, mert ezt kell már csak beállítsam a BIOS-ban.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
hokuszpk #4865 üzenetére
na asszem egy resze megvan, mire fogok aldozni, a 256GB -s Micron ssd most eppen 2TB -nek mutatja magat. majd megprobalom tesztkeppen telemasolni mindenfelevel, de tartok tole nem lett benne tobb flash, mint ami eddig volt.
de azert csak izgat az a 2700, 80K -ert mar van az apron. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
Feriboy2 #4862 üzenetére
a CES -en szerintem csak a szerverprocik lesznek bemutatva, még legalabb fel ev de inkabb tobb, amig asztaliban jon az a 7nm Zen. Es kitudja akkor lesz-e keretem ra, most a 2700 -ra lenne. A multkor bovitettem memoriat, arra mar nem kell aldozni, most eppen egy office doksi elfelejtett jelszavat banyassza a masina -- szerencsere nem 2k13 -as, arra kb. esely se lenne -- jovoheten ebbol is lehet par garas...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
hokuszpk #4861 üzenetére
Ha nem akarod megtuningolni, akkor relatíve alacsony lesz az egyszálas teljesítménye, ami sok esetben hátrány. Ebben az esetben jobban járnál egy 2600X procival, ami megoldja a saját tuningját és még olcsóbb is jelentősen.
Vagy dobj még rá egy kicsit és vegyél 2700X-et, ha kihasználod a +4 szálat, amivel több van benne, mint egy R5-ös Ryzenben.
-
hokuszpk
nagyúr
no kerestem egy kis pluszpenzt, most dumaljatok le rola, hogy vegyek egy sima 2700 -as procit.
45 korul elmegy az 1700 gari nelkul ? doboz, huto, matrica mittomen megvan. -
-
Albigator
őstag
válasz
MaxxDamage #4857 üzenetére
Csak lehet szedhetem is ki a VGA-t mert alig férek hozzá. De egy biztos hagyom utána a fenébe az OC-zást, - offsetelést is... Egyedül az egyedi RAM timing-ot bukom, a többi dolog 1szerűen visszaállítható.
-
válasz
Albigator #4856 üzenetére
Elvileg, de
(#4855) Albigator: Áramtalanítás/újra bekapcs után kb. 1 perc mire van kép (nem számoltam, de sok idő...) presze te lapodnál lehet más a szisztéma... én RAM OC-nál tapasztaltam (én a 2933MHz-t nem tudtam beállítani a 3466MHz-s KIT-en.. sehogy sem, így hagytam!)
-
Albigator
őstag
válasz
MaxxDamage #4852 üzenetére
Nem értettem h mit lehet ezzel elérni de kipróbáltam. Olyat csinált h csippant 2-öt utána 3at azt hiszem. Kikapcsoltam aztán megint be de megint csak semmi kép és nem is sípól.
-
válasz
Albigator #4851 üzenetére
Tönkre ment volna a VGA? V mi lehet? Miket próbáljak ki? Esetleg vegyem ki az elemet az alaplapból pár percre BIOS reset gyanánt? --->>> Csak nem! Kapcsold ki és áramtalanítsd kb. fél percre, aztán power on/kapcsold be újra és elvileg lesz képed
/nálam be szokott válni/ és elvileg reseteli magát a gép alap beállításra (és nem kell CMOS Clear-el játszani..)...ha nem voltak mentve az OC beállításaid BIOS-on belül OC Profile-ba, akkor szopacs lesz/lehet
-
Albigator
őstag
válasz
MaxxDamage #4850 üzenetére
Azt értem, h XFR+PBO- val átlag fesz 0.9-1 V, mivel idle állapotban 0.8 V felett eszik csak. Viszont 1.5 V feletti maxok is vannak.
Offsettel meg végig 1.3-1.4 V között marad tehát az átlag fesz több, viszont a max fesz kisebb.De most gáz van. Próbáltam egy kis - offsetet adni PBO mellé, a gép megy viszont kép nincs. Minden venti felpörög, persze a VGA-jét leszámítva. Sípolós hangot nem hallok. Kábel nem romlott el, ahogy a monitor se csak nincs jel.
Tönkre ment volna a VGA? V mi lehet? Miket próbáljak ki? Esetleg vegyem ki az elemet az alaplapból pár percre BIOS reset gyanánt? -
válasz
Albigator #4846 üzenetére
Mit értünk átlagfesznek és mit max. fesznek?
Én úgy látom/tapasztalom, beállítasz egy adott OFFSet értéket és nem fix. feszültségen van, hanem az is minimálisat "ugrál" fel/le... (bár nálam van CPU Voltage is külön (ha jól emlékszem) és ahhoz képest tudok +- olni... (szóval fene se tudja....)Amúgy a 2700X-m ver egy 1950X procit (na ez már jó úgy érzem...)
/szóval csak semmi pánik!/
-
Albigator
őstag
válasz
MaxxDamage #4845 üzenetére
Ezt vágom. (De mondjuk nálam sincs fix fesz, csak offset de itt most nem is ez a lényeg) Csak akkor még IBT Max-al nem kínoztam.
De az volt a kérdés h az átlagfeszültség vagy a max feszültség jó ha alacsonyabb??
-
válasz
Albigator #4844 üzenetére
"Csak nem tudom még most se mi számít még jó feszültségnek."
Egyszerű. Van egy fesz amit beállítasz. Az stabil, akkor OffSet-el veszel vissza és ameddig lefut az IBT/Max. Addig stabil és a legutolsó stabil beáll.-al használható 24/7 -ben (nem bonyolult) és a CPU+RAM egyszerre nem húzandó vagy stabilizálandó,OC-zhető (vagyis nem ajánlott) Mindig csak egy komponens amit birizgálunk, ha az stabil, akkor jöhet a másik (így egyik nem üti a másikat...) -
Albigator
őstag
válasz
dubeczka #4841 üzenetére
Ok kösz, nemsokára kipróbálom.
(#4842) Tomko78
Nekem is így van, a "bibi" hogy "csak" 4 GHz all core , így kevesebb max fesz és hő termelődik. De maradok az XFR+ PBO-nál ha már nekem a 4.1 GHz nem jön össze úgyse.1.33V fesz a 4.1 GHz mellé amúgy szerintem elég szép a 2600X-el, grat.
(#4843) MaxxDamage
Csak nem tudom még most se mi számít még jó feszültségnek.
Erre várom már egy ideje a választ:
"Az a kérdésem h amúgy a proci mit szeret jobban?
Ha az átlag fesz kevesebb, viszont magasabb egyszeri maxok is előfordulnak pl 1.1V átlag, 1.53V max fesz (XFR + PBO)
vagy
Ha az átlag fesz magasabb viszont nincsenek nagy maxok se pl 1.37V átlag max 1.381 V (+ offset)"Egyébként nekem ezek az eredményeim a 4 GHz-re +0.1125 V offsettel, Medium LLC-vel:
Nem tudom érdemes lenne erre átállni és bukni az egymagos turbot a sokkal jobb hőfokért is feszért.
-
válasz
Albigator #4840 üzenetére
(Vicces!
)
Úgy is fel lehet fogni, de én inkább a gyerekkel játszom, vagy az asszonnyal (más értelemben)
Esetedben (2600X) a 4GHz @ all core/jó feszültségen megfelelő és elegendő az ég adta világon mindenre. (esetemben is a 2700X esetén) az a + 1-2 száz MHz meg nem hoz lényegi (észrevehető) javulást/különbséget (csak max.teszt programok esetén látod), amiért megérné (kitaposni a lelkét) kb. Értem?
(#4842) Tomko78: Igen, az még megéri!
Sajnálatos dolgok ezek, jobb is, hogy az egyik TOP lapot szereztem be (sokat nem agyaltam rajta) és a VGA-t is lecseréltem az egyik TOP 1080Ti-re (gyárilag 2058+ MHz amire Boostol a GPU) és veri a Poseidon-t is...(az volt az eredeti kiszemelt, de közel 400k-t nekem nem ért meg!) -
Tomko78
őstag
válasz
MaxxDamage #4838 üzenetére
én most jobban járok a 4.1 ghz all core mert sokkal jobb hőfokokat kapok mint gyárin , mert így max 1.33 V megy fel úgy meg ha jól emlékszem 1.45 v -ig , de ez a manuális fesz állítás még mindig nagyon bánt hogy egy 50 ezres lapból kimarad , lassan már az amd is kezd intel lenni , hogy vedd a 110 ezres lapot mert egy középkategóriásból kihagy alapvető dolgot
-
Albigator
őstag
válasz
MaxxDamage #4839 üzenetére
IBT-re.
Tulajdonképpen ez a tuningolás is egy játék, nem?
-
-
-
Albigator
őstag
válasz
micafighter #4831 üzenetére
Oké kipróbálom a negatív offsetet.
(#4832) MaxxDamage
Nyugi főnök, biztos így van. Csak all core lehet pont - offset kell akkor. 4 - 4.05 GHz nálam stabil + offsettel és ez eddig nem volt meg az XFR+PBO-val. Az egy dolog h felmegy játék alatt simán 4 GHz fölé csak ott nincs 99-100%-on terhelve minden mag/szál, mint IBT alatt.
Arra már rájöttem tényleg h nem nagyon éri meg X-es procival szórakozni jó az úgy ahogy van és legalább megmarad az egymagos 4.25/4.35 GHz-es turbo.(#4833) dubeczka
-0,075V ezt nekem is írtad h próbáljam ki? Vagy lépcsőnként kell elkezdeni ezt is?
-
Tomko78
őstag
válasz
MaxxDamage #4832 üzenetére
azért úgy látom nálam a 4.2 ghz se okozna gondot all core mellet ha a kedves asus nem spórol ki belőle olyan alapvető dolgot mint a manuális fesz állítást , 4.1 ghz alap feszen vígan elvan egyedül 4.2 ghz kéne egy kis plusz fesz , de ennél ilyet nem lehet csinálni szégyen
-
-
Jacek
veterán
válasz
MaxxDamage #4832 üzenetére
X-es procinál oké, de a simában nem is megy a PBO pl., ott kell a manual tuning.
-
válasz
Albigator #4825 üzenetére
Szvsz vagy nem szvsz ez a tényeken nem változtat! Nem hiába...de így van ez meg csinálva. AMD emberei így csinálták meg. PBO+XFR2 és jó hűtés aztán kisajtolja a maxot a kockából. Még ha nem is all core, de te azt (vagy az fölé all core) nem hozod ki manual oc-vel..(24/7-be)...nem hiába! Bárki mondhat bármit, ez az igazság. Pont és vége! (ez egy ilyen termék)
-
micafighter
nagyúr
válasz
Albigator #4830 üzenetére
Ha offseteled a PBOt, jobb lesz a hőfok, és így elméletileg tovább fog boostolni. Legalábbis amikor AMD a PBOrol beszélt, azt mondták a rendelkezésre álló hőfokot/hűtést is figyelembe veszi amikor boostol.
Plusz PBO szeret túlfeszelni amúgy is, feleslegesen, így feleslegesen magas lesz a hőmérséklet.
Úgyhogy mindenképp érdemes lenne megpróbálni az offsetet PBOnal.
-
Albigator
őstag
válasz
micafighter #4829 üzenetére
Nem, azt nem próbáltam még. 1.53V fesz fordul így elő ami nem olyan gáz elvileg.
De eleget szenvedtem már a + ofsettel, most nincs kedvem ezt elkezdeni negatívba. Hacsak nem nyernék vele teljesítményben is vmit nem csak hőfokban és feszben. -
Albigator
őstag
válasz
MaxxDamage #4821 üzenetére
Csak ebből pont nem látszik mennyi Ghz-en ketyegett átlagban a proci. Mert az a 3.75 Ghz kevés de nem is valós mert nem a teszt végén készült a fotó igy sokat "romlott" az átlag.
Szvsz XFR+PBO nem hozza ki azt all core mint a manuális OC, ami nálam még hűvösebb is (all core 4GHz).
De amúgy most én is visszaálltam az XFR+PBO kettősre.
-
dubeczka
csendes újonc
válasz
MaxxDamage #4821 üzenetére
Pontosan.Ezért is maradok az xfr+pbo mellett.És még hűvösebb is mint allcore 4GHz.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Walter_White #4816 üzenetére
teszt kozben csinalsz ezt - azt ? a min ( 156 ) - max ( 178 ) gflops ertek elegge hat hm. hogyismondjam ekkora szorasa nem kellene legyen.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Walter_White #4818 üzenetére
Jah, igy akkor ertheto.
Normál ventire gondoltam hogy a mellett is igy megszaladt.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Walter_White #4816 üzenetére
Elég vadak a hőmérsékletek szvsz.
-
Albigator
őstag
válasz
Walter_White #4811 üzenetére
Te Maximumon próbáltad már egyébként?
(#4812) Jacek
Értem. Akkor nálad a 4.2 GHz nem stabil, nálam a 4.1 GHz se. Ez az IBT Max eléggé kegyetlen.
-
jeni
félisten
válasz
Walter_White #4798 üzenetére
A Core X9 házban a táp helyét áthelyezted a HDD oldalára és a HDD tartókat meg kiszerelted?
-
Albigator
őstag
Na ilyet se láttam még.
+0.18125 V offset a 4.1 GHz-ért.
IBT Very High 10 kör lement. [link]
IBT Max ezt dobta ki 2 kör után fagyás helyett és befejezte:
-
Walter_White
senior tag
Úgy néz ki, hogy VSOC 1.062V - Vcore 1.36V Biosban és Windowsban 1.4V - és 4.2Ghz-n IBT Very Highon 2x 10 kör + 20 perc mulva lesz 1 óra Prime 29.4 Build SmallFFT és eddig úgy néz ki stabil. (VRM: 80 fok - Proci: 75-78 fok) Ha ez így is marad még 1 órás Prime után. Akkor jön a pár napos stabilitás teszt, és utána jön a memóriatuning
Lekopogom, de ilyen gyorsan még nem állítottam be semmit.
-
Albigator
őstag
válasz
Walter_White #4800 üzenetére
Stresszelők:
-avx-es IBT Very High (és Max, bár vki szerint csak kínzás)
-Prime 95 Small FFT,
-esetleg Aida64 bár azzal is voltak gondok korábban, h rosszul mutatta a hőfokokat- én ezt nem használom
-Lynx-et pedig nem ajánlották, én se próbáltam soha mert ez elvileg a legbrutálisabbPontszámos cuccmók: Cinebench, CPU-Z
Hwinfo monitorozónak pedig alap melléjük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Vicces videók
- Milyen egeret válasszak?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Fűnyíró topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged