- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Albigator
őstag
válasz
SECTORnooB #4299 üzenetére
Igen tudom, te nagyon dicséred az XFR-t de te se azt használod.
Esetleg az is előfordulhat h a procimmal, alaplapommal van vmi gebasz és azért adagolja kicsit túl a feszt, nem?Másik kérdésemre ak a válasz h bukom a 4.2 GHz-es egy magos turbot. Ez így nem olyan jó, vannak olyan játékok amiknek ink az kell, mint a sok mag úgy tudom.
-
Albigator
őstag
válasz
SECTORnooB #4297 üzenetére
H is kezdjek neki? Adsz meg safe értékeket?
De ha beállok all core 4-4.1 GHz-es tartományba, akkor búcsút mondhatok az 1 magos 4.2 GHz-es turbo boostnak, ugye? Az nem tetszene.De ha XFR mellett maradok PBO nélkül, ami dobál néha 1.51, netalán 1.52V feszt azzal se lesz bajom hosszú távon?
-
Albigator
őstag
válasz
SECTORnooB #4294 üzenetére
Akkor mit is javasolsz? Mivel mókolgathatok?
-
-
-
Albigator
őstag
válasz
SECTORnooB #4289 üzenetére
Jó de gondolom egészségesebb hosszú távon ha 2.2 GHz-en ketyeg mikor nem nagyon kell dolgozzon mintha 4-4.1 GHz-en menne.
Ezt a választ láttam többször is, csak nálam 1.53 fölött volt már a max fesz PBO-val ami már nagyon nem pálya.
XFR-el se sokkal kevesebb 1.5-1.51.
XFR meg nem veszi normálisan figyelembe a hűtésem mert a gyári coolerrel is ugyanezeket a feszeket dobálta...(#4290) hokuszpk
A szerinted nem és a nem között azért van különbség.
-
SECTORnooB
addikt
válasz
Albigator #4286 üzenetére
Nem értem,ha tudod hűteni akkor teljesen tökéletesen mindegy,ha nem akkor megérteném,de az XFR úgyis figyelembe veszi a hűtésed.Már többször több ízben megjegyeztük leírtuk, elmondtuk,hogy majdhogynem teljesen mindegy vissza feszi e a feszt vagy sem,alig van eltérés a fogyasztásban.Akkor?
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
MaxxDamage #4281 üzenetére
ABU aszonta a Zen2 mintaja 3000 multi CB pont korul csinal, csak 12 magos lesz az, 4.5Ghz korul mar hozhatja, a 16 magosnak ez alapjan 3600 - 3800 korul kellene lennie.
-
Albigator
őstag
válasz
SECTORnooB #4264 üzenetére
Most akkor én is lőjek be egy adott frekit és feszt?
De akkor állandóan így fog menni, mikor elég lenne kevés kakaó akkor is, nem? Többet is fogyasztana a proci ekkor.Azért IS vettem X-es változatot h ne kelljen tuningolni. De ezeket a magas feszültségértékeket valahogy meg kell állítsam, csak hát az offsettel nem megy....
-
Pro!Petya
addikt
válasz
MaxxDamage #4281 üzenetére
Jó eredmények nagyon is, de bevallom ilyen cpuz Single után bőven 180 fölé vártam cb-be! 😉
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Melorin #4278 üzenetére
nemtom miert akarod kiloni a vedelmeket, LLC mode 8 az kb. ahogy a kollega mondja, mar majdnem mint az auto. Nekem ugytunt, a szigorubb llc alatt jobban birja a tuningot. De ezt fenntartassal kezeld, mert valamiert nekem tobb meglatasom is szembemegy az ilyen videokkal.
ha tenyleg elszantan tonkre akarod tenni a procit, akkor a cpu featuresben kellene legyen olyan, hogy 'Relaxed Edc throttling' azt engedelyezd.
-
Albigator
őstag
Na meg volt. Beállítottam -0.02500 V offsetet.
Első win-be jelentkezés után pár másodperc után megfagyott, a hangfalrendszerem meg sípolós hangot adott.
Gép reset, egyből állítottam vissza a VDDCR CPU Voltage Offset módot Autora...LLC-hez pedig tuti nem nyúltam azt se tudom hol található a BIOS-omban.
Amúgy PBO nélkül is elég nagyok a feszek: 1.5 - 1.51 V is előfordul. De PBO-val az 1.53 V simán meg van....
-
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Melorin #4274 üzenetére
"És ezt a max operating temp limitet vagy throttling határt nem lehet valahogy kitolni? "
nem, ennyit bir a szilicium. illetve 95 fokot ad meg az AMD maxra, de azert attol jobb tartani par fokos tavolsagot.
probald meg az agresszivabb hutesi profilt, a Brockennek nem artasz vele -
hokuszpk
nagyúr
válasz
Melorin #4269 üzenetére
ha tulmelegszik lekapcsolja hovedelem.
viszont az elso szerianal azt vettem eszre, hogy neha egesz maskeppen viselkedik, ha megpiszkalom a hutes bogyoit, egy probat szerintem meger.
az msi alapbol valahova 85 fokra teszi a 100% hutesi teljesitmenyt, ez nalam inkabb 75.
valahol 30% korul kezdi porgetni a ventit, ezzel meg az a bajom, hogy a freezer ettol nem indul be, mert magatol -- ha huzunk egy vonalat a 0c 0% tol a 75c 100% -ig, akkor -- valahol 30 foknak megfelelo fesz felett kezd porogni. -
-
válasz
Pro!Petya #4271 üzenetére
Azt még nem raktam fel, Gamek közben megnézem a tempet (amúgy 64c fok max eddig) IDLE 26-32c fok között , min. 23c fok.
LF240 + 2x Akasa Apache Black (120mm) van meg 3 db 140mm Nanoxia Deep Silence (1100rpm) a házban amit lehet cserélek 4 db Akasa Apache Black (120mm) -re (még kérdéses, hogy megérné-e vagy sem, igaz van 5 db bontatlan itthon és előre a 2 db 140-es Nanoxia helyett lehet jobb volna 3 db 120-as Akasa Apache Black (befújó) friss levegő gyanánt, de szerintem a mostani is tökéletes és jó levegő légáramot biztosít a belső térbe.
MD
L -
Pro!Petya
addikt
válasz
MaxxDamage #4268 üzenetére
Az a single score már parádés!! Grat hozzá!
CB single eredmény is van?
Mennyire bírja a hűtés?(#4269) Melorin
Csak akkor ha már a max operating temp környékén van járatva, de fagyás előtt throttling/dropp jelentkezne.
Esetleg ha már túl nagyot droppol az is megakaszthatja.. -
TRitON
aktív tag
Nem értem a kérdést. Mit értesz váltogatáson?
Ha arra vagy kíváncsi, hogy fel tud-e boost-olni a processzor a lehető legnagyobb frekvenciára (2700 esetén 4.1GHz), a válaszom igen.
Ha arra vagy kíváncsi, hogy kihasználja-e folyamatosan a TDP limitet, a válaszom szintén igen, 16 szálas terhelés esetén is az alap 3.2GHz helyett 3.425-3.475GHz között mozog. -
-
Bishi
tag
Skacok, végül árat és ajánlásokat figyelembe véve vettem egy MSI B450 Tomahawkot, és egy Ryzen 2600-at.
Szeretném kérdezni, hogy egy G.SKILL 16GB Ripjaws V DDR4 3200MHz CL16 KIT F4-3200C16D-16GVKB
RAM-mal jól fog működni? Mert ez meg van rendelve, de még nem vettem át. Mindenesetre 50e ftból megvan.
Nincs a kompatibilitási listán sem, ill. nem is B-Die, akármit is jelentsen ez.Tuningolni nem szándékozom, csak a jövőben, mint említettétek esetleg majd a gyári hűtőt lecserélném, ha megéri.
-
TRitON
aktív tag
válasz
Albigator #4256 üzenetére
Elolvastam az ASUS honlapján egy gyorstalpaló cikket az offset mode-ról és tényleg csak annyit csinál (elvileg), hogy ha negatív offszetet állítasz be, akkor azt egy az egyben rátolja a processzorra minden üzemállapotban (idle-ben is), ha pozitívat állítasz be, ott figyelembe veszi az áramfelvételt, a hőmérsékletet és az alapján állítja be a feszültséget.
A cikk egy Inteles lapra vonatkozott, de kötve hiszem, hogy AMD-n másképp működne.
Az LLC-t nem állítottad el véletlenül? Nekem is gyanúsan magasak azok a feszültségek.
Próbálj meg beállítani -0.025V offszetet és nézd meg, mi történik. -
Melorin
addikt
Na srácok visszavittem az Asrock lapot és hoztam helyette egy MSI-t. Sokkal masszívabbnak tűnik, pl a VRM bordáját sem csak 2 kis rugó tartja hanem oda van csavarozva.
Tegnap 2 órás tesztelgetés alatt egyszer sem produkálta azt amit az Asrock, hogy újraindul random, akár üresjáratban, akár P95 alatt vagyok. Sőt, ez most már nem droppol akkorákat. 1.35V-ról 1.335-re esik a Vcore teljes terhelés alattEgyelőre a 4GHz-et viszi ilyen fesz. mellett, 4.1-en már lefagyok 20 perc P95 után.
-
Albigator
őstag
válasz
SECTORnooB #4255 üzenetére
Micsoda?
Alaplap? Adatlapomon van minden.
Baja? Az h bekapcsoltam a PBO-t és 1.53V max feszem volt. Na ez már zavar.Offset pontos beállítása kéne nekem.
De ha kicsit visszaolvasol látsz mindent. -
Albigator
őstag
Mindegy, kikapcsoltam addig a PBO-t.
Bár itt az Asus lapos topikgazda, hátha segít.
-
SECTORnooB
addikt
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata a kicsi ITX-es B450-ös AORUS Pro Wifi-vel? -
Feriboy2
aktív tag
válasz
Albigator #4250 üzenetére
én arra gondolok, hogy 2600x-ed van ugye aminek az alap órajele, 3,6 GHz, ha ennyin jár akkor kapja azt a 1,187 voltot. De a Biosban terhelés alatt van a proci ezért boost-ol 4,2 GHz-re és ezért írja aktuális fesznek az 1,438-at. de csak találgatok
windows-ban idle állapotban szerintem még azt 1,187 voltot se fogja kapni. -
Albigator
őstag
válasz
Feriboy2 #4249 üzenetére
Tudom h el kell menteni és újból indítani ahhoz h érvénybe lépjen a beállítás. Én direkt nem tettem ezt.
De még ha auton van a VDDCR CPU Voltage akkor is 1.187 V-ot ír ki.
A hardware monitor meg az aktuális pillanatnyi feszt. (itt pl: 1.438V)De ez a 2 érték akkor gondolom nem ugyanaz .
És igen, várom az Asus lapos fórumtársakat.
-
Feriboy2
aktív tag
válasz
Albigator #4248 üzenetére
azt a 0,03-at csak példaként hoztam fel
majd jön egy asus-os kolléga és útbaigazít, nekem msi lapom van és nincs offset beállításom.el kell menteni a beállításokat a biosban és újraindítani a gépet, addig nem fog változni a vcore érték.
szerk.: egyébként lehet azért mutat magas vcore értéket a biosban ott a hardware monitor rész, mert biosban a proci terhelés alatt van.
szerk2. : amíg alacsonyabb feszt adsz neki mint a gyári addig ne izgulj, legfeljebb fagyni a fog a gép de a procinak semmi baja nem lesz -
Albigator
őstag
Na itt van.
Először átállítottam Auto-ról Offset Modra. Utána belőttem neki a 0.03-at, amihez hozzácsapott még ezred, tízezred és százezred értéket is. Gondolom jó ez így is.
Kiléptem mentés nélkül.
Amit nem értek, h itt most 1.187 V-ot mutat, pedig a BIOS-ba belépve is már 1.4V fölött szokott lenni a fesz amit a főképernyőn látok... Látszik oldalt is a képen, hogy 1.449V a Core Voltage.
-
Albigator
őstag
válasz
Feriboy2 #4245 üzenetére
Jó akkor a VDDCR CPU Voltage-t állítom majd, de előtte csinálok képet a BIOS-ról h tuti legyen
Akkor -0.03 vagy amit másik fórumtárs írt -0.0875-re lőjem?(#4246) Johni5
Én megy úgy tudom, h amit BIOS-ból lehet állítani azt érdemes ott tenni. Pl.: CPU venti, Ház ventik
VGA venti vezérléshez progit használok mert azt BIOS-ból nem tudom.Ha beállítok egy kis negatív offsetet azzal mi kárt tudnék okozni?
-
Johni5
őstag
-
Feriboy2
aktív tag
válasz
Albigator #4244 üzenetére
azt hiszem a mostani értékekhez képest fog offsetelni, tehát ha pl. 1,53 most a maximum érték akkor ha beállítasz -0,03 offsetet akkor 1,5 lesz a maximum.
a soc voltage a prociban lévő memóriavezérlő feszültségét állítja, ahhoz akkor kel nyúlni, hogy ha nem mennek a ramok olyan sebességen mint kéne. maximum 1,2 volt lehet az értéke de 1,1-1,15-nél fentebb ne vidd. ha normálisan mennek a ramok akkor ne is foglalkozz vele.
a VDDCR CPU Voltage a proci feszültségét állítja.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Walter_White #4217 üzenetére
Ha ez segít,nekem ilyen szettem van és Samu B-die a kicsike.
-
hokuszpk
nagyúr
-
Albigator
őstag
Összefoglalóban is ott van h az X-es procikhoz is jár hűtő...
De nekem nem segítenétek, h is offseteljek pontosan?
Szájbarágósan kérném ha lehet.
Biosban 2 helyen (VDDCR CPU Voltage és VDDCR SOC Voltage) is lehet offsetelni + és - értékekkel.
Mát azt se értem, h ha auton van a fesz, akkor mihez képest offsetel? Ugyebár nálam így van: XFR, most már a PBO is munkálkodik. -
aginor
veterán
válasz
SECTORnooB #4229 üzenetére
X-hez nem jár hűtő, vagy ezen változtattak a 2-es szériánál?
-
Albigator
őstag
Gyerekek.... Hát nem volt eddig bekapcsolva a PBO-m...
Auton volt pontosabban ami azt jentette nálam h disabled.
Gyári hűtővel nem is gond h az legalább ki volt kapcsolva de most már viszont az új hűtővel miért ne menjen?!Hát enabledre raktam. Valamint van még egy olyan azt hiszem h Precision Boost Overdrive Scalar. Ez mi pontosan? Ehhez még nem nyúltam.
Íme hát a teszt eredmények PBO-val:
1. avx-es IBT Very High 10 kör:
Kicsit nőtt a hőmérséklet (4fok) az előzőhöz képest de legalább 100 MHz-el magasabb frekin pörgött átlagban ami meglátszik a végeredményen is: -12 sec és kb 4-el több G flops értékek.
2. CB
Az előző eredmény is látszik a képen. 4 pont különbség all core, singleben semmi, maradt a 172.
3. CPU-Z
PBO nélkül 7-el kevesebb all core és 3-al kevesebb pontom volt singleben , nem sok különbség.
Nem offseteltem még és a RAM-okhoz sem nyúltam. Pedig utóbbit szeretném először kézzel beírni amit kidobott a kalkulátor csak hiába találtam meg a BIOS-ban hol vannak ezek az értékek, nem tudom átírni. Valamit ki vagy be kéne kapcsolni hozzá előtte, csak még nem tudom mit...
Az offsetet még nem is néztem de nem is annyira értem hogyan és mit kéne pontosan... -
Nagynozi
aktív tag
válasz
hokuszpk #4224 üzenetére
Nem nincs húzva, mivel nem K-s a CPU, de még így is nagyon meleg, Cryorig C7-es hűtés mellett. Azért gondolkodtam a Ryzen 5 2600-on, mert gondolom sokkal gyorsabban renderel és jókat írtak a gyári hűtésről, de lehet valamit félreértettem, külföldi oldalakat böngészgettem.
80 ezer Ft max amiből meg szeretném úszni a "többmagosítást". GTX 1070 mellé menne a CPU egy Fractal Node 202-es házba, ami miniITX alaplapot követel és maximum 56mm magas CPU hűtés fér el benne. Memóriám van 2x8GB HyperX 2400mhz CL15. -
hokuszpk
nagyúr
ez az iderakom-odarakom eleg erdekes, a Tomahawkom az elozo biossal ugy volt stabil, hogy az a1-b1 -ben volt a 2666 4GB Fury, a2-b2 -ben meg a 3000 8GB Corsair. ha alaposan megneztem, akkor a fury idoziteset vette alapul, es ment jol. aztan megjott a perpill. is elerheto legfrissebb bios, es instabil lett az egesz.
rajottem, hogy azert, mert az uj bios a Corsair idoziteset lovi be, vagyis az a2 -bol szedte az xmp infot. megcsereltem a ramokat, es ismet boldogsag lett, tegnap mar a Fury helyett a 2x8GB Aegist ugy pakoltam bele, hogy memory try it! es megadtam a lapnak a rairt 16-18-18-36 -ot, ment is pocc-roff a 2933. -
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! Jelenleg egy Core i7 7700-at használok egy miniITX házban ( Fractal Design Node 202 ). Egy kályha a processzor és szeretném lecserélni egy Ryzen 5 2600-ra, elég olcsón 6 mag 12 szál és rengeteg videót készítek youtubera. Sokat dobna a renderelési időn? Illetve játékok alatt lenne-e negatív hatása. És még annyit, hogy a gyári hűtő milyen magas? Mert a Node 202-ba maximum 56mm magas CPU hűtő fér el.
-
R3laX
addikt
válasz
SECTORnooB #4214 üzenetére
Nálam az az érdekes, hogy ha P-State-tel húzom nem kér be annyit, mintha csak simán OC-nám. Amúgy nekem is 1.450 körül viszi.
Ha 70 körül, vagy kicsit felette tudod tartani a hőt, sztem akkor neked sem fagy alacsonyabb fesszel. Sajnos nekem a Phanteks P400 Tempered ház nem vmi szellős fajta, ezért most a felső ventik közül az elsőt megfordítottam. Ne fújja, hanem szívja a levegőt, így elég frissítőt kap a proci.
-
Walter_White
senior tag
Holnap jár le a 14 nap a memóriákkal, amig lehet akkor ráfizetek egy új kitre. Samsung B-die minthogy bukjak eladásnál...
QVL:
DDR4 HyperX 3600 3200 8GB HX436C17PB3AK4/32 Samsung B-dieNa már most, nekem teljesen felesleges 32GB memória.
HX436C17PB3AK2/16 - ez 2x8GB az előző 4x8GB - viszont a AK2\16 nincs a QVL-ben, szerintetek azok is Samsung B-Die-k lehetnek?
-
Beretvás
veterán
válasz
SECTORnooB #4214 üzenetére
Jó kocka az, a 4ghz jó alacsony fesszel megy.
-
SECTORnooB
addikt
-
R3laX
addikt
válasz
ScomComputer #4212 üzenetére
Volt már egy kör? Vmiről lemaradtam
Jaa, igen, ő már utalt egy 5000-est, hogy nyilvánosan kekeckedjen
. (priviben adom a számlaszámot
neked is )
-
R3laX
addikt
válasz
SECTORnooB #4209 üzenetére
Nálam egyébként még az is bejátszott, hogy a korábban gyártott kisebb SN számú ramot teszem e az A2-be, vagy a magasabb később gyártottat.(2x8GB origi sett). Ha megfordítom a kettőt A2-B2-ben, akkor már a CL14-re is finnyás és néha nem indul 3066-on. Lehet ezzel is szórakozni
, még anno az Asus P5KC Hybrid DDR2-DDR3 lapban voltam így egy Corsair ram párossal, hogy el sem indult, amíg nem cseréltem meg őket a két slotban, azóta ezt is bejátszom...
Walter_White: Sztem a GVKB-ből nincs is Hynix-nél jobb sajna....(vagy csak oltári mákkal). Most fogok majd bepróbálni egy Tridentz CL16 GTZB-t, ami nagyon valószínű, hogy Samu E-Die lesz
. [link]
-
SECTORnooB
addikt
Hasonlóan jártam én is. Anno 1600+B350 Tomahawk-ba 1.375 fesz mellett stabil volt a 3333Mhz, mostani X470-be 2600X mellett ugyan az a ram, ugyan ezen a frekin 1.4 fesz mellett sem stabil.
Fortuna döntött, ez van.
3 év gari van alapból az LPX-emre, január - február körül el adom őket,hogy az új vevőnek legyen még garija rá, én meg ne fussak ki belőle és veszek egy 3600+-osat, aztán lesz ami lesz.
Ugyan itt azért megjegyzem,hogy teljesen felesleges X470-be gondolkodni lap témában,mert tuningba aligha hoz többet 24/7re meg pláne.Ami után lekövettem a kisebb nagyobb teszteket neten, elégé elkeseredtem,mert teljesen felesleges volt megvenni az X470-et.Na persze ha van 8 ezer háttértárad meg kell a két M2 slot meg a fullos body kit a dizájnhoz,meg a karácsonyi égősör csatlakozók hada akkor ámen. -
R3laX
addikt
válasz
SECTORnooB #4205 üzenetére
Mindent lazítottam már
(órák vannak nekem már a Hynix M modulokban
), mondom Summittal ment még 3133-on, 3200-on is elindult, de Pinnacle-vel már nem
, pedig a Summit az nagy nehezen ment 3.9-et, a mostani proci meg lazán viszi az elvárt 4200-at
. Maradtam a régi beállításoknál CL14 3066. Amúgy az előző 5.39-es fehér Corsair LPX 3000-es cl15-ös ramjaim többet írtak, másoltak 2933-on, mint ez 3066-on(bár az LPX-nél még nem jött ki a PinnaclePI-AM4_1.0.0.4) Intelbe biztos fasza ez a ram, de Ryzenhez nem ajánlom.
szerk.: Esetleg a sima GVK, ott hamarabb mákod lehet egy Samu B-Die-os szettel. Én ezzel sajnos nem nyertem a chip lottón
.
Lapot meg nem akartam cserélni, mert jól teszi a dolgát. Ezt a Pinnacle-t is meghajtja 1.412-1.419V-tal 4.2GHz-en. Vrm hűs, bios kielégít, meg frankón is mutat még a mai napig a kisöreg
.
-
R3laX
addikt
válasz
Walter_White #4192 üzenetére
Heló! Én X370 killer-ben sehogy nem tudtam belőle kisajtolni a 3200-zat. Ryzen 1600-zal még elindult 3133-on, de nem volt stabil. Ryzen 2600-zal már a 3133 sem megy most. 3066-on eldöcög 14 15 15 15 36-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Hővezető paszták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elden Ring
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Core i5 12500 (50e) + Core i9 12900 (88e)- 3 hó gari - hűtő nélkül
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-13700KF - 16-Core 3.4GHz LGA1700 Box
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged