- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Enclave #8555 üzenetére
Szerencséd volt, szvsz semmi több.
Természetesen leadtam az egérmutatós hibát a formon keresztül - teszem ezt már sok-sok éve, de nem látok összefüggést a hibajentések és a megoldódások közt.Pl. anno nem egyedül, többen jeleztük hónapokon át, h nem ment az AF kényszerítés - nem javították. (TDU1 idején járunk, a játék borzalmas volt AF nélkül, az út undorító homályba veszett nélküle)
Dettó leadtam számolatlanul a 24hz problémát, miszerint DX10 alkalmazások tévén sokszor 24hz-en indulnak - hiába, azóta sincs opcio calatystben a frissítési freki kényszerítésére. Hálistennek a DX10 kikopott, de éveken át kísértett a hiba.Aztán én tavaly kb 4-5x leadtam, hogy pattog a HDMI-n a hang - egyszer írták egy rls notesben, h megoldották, de nem szűnt meg a probléma, mígnem az őszi bétákból végre eltűnt - hogy aztán a 13.12 WHQL-el megint visszajöjjön. A 290 mondjuk nem pattog vele, a 7950 pattogott.
Szánalmas ez az egész alibi-bejelentő form, elmondhatják "h ilyen is van", értelme 0.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest