- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enclave
aktív tag
Látom itt többen említettek valami "egér bug"-ot, én nem kötöm tv-re a pc-t így nem is foglalkoztam vele. (ha az egérmutató túlzott méretéről van szó tv-n)
Viszont arról tudtatok, hogy az AMD fenntart minden Catalyst-hoz (ha whql-hez nem is de bétához igen), egy "AMD Issue Reporting Form" nevű bejelentő oldalt ahol reprodukálható hibákat lehet jelenteni? (minden Catalyst-hoz másik van, ez most csak a 14.2-es linkje, a 14.3-hoz (vagy majd ami jön) másik lesz!) Például ezt az egérmutatós hibát?
"If you are experiencing a problem with the AMD Catalyst™ 14.2 Beta driver release and you can consistently reproduce the issue, please complete this bug reporting form."
Viszont ez nem support, szóval nagy eséllyel nem fognak válaszolni ha valaki itt akarja "megjavíttatni" a problémáját, csak a felhasználók visszajelzéseit fogadják! Tehát egy normális módja közvetlenül az AMD-nek jelenteni egy hibát de többet nem szabad várni a dologtól...
Én néhány hónappal ezelőtt találkoztam azzal, hogy a monitoromat displayport-on használva az 1.2-es mód bekapcsolásával energiatakarékos módból (narancssárga színű led) nem jött vissza egyszer sem a gép, többször is kipróbáltam, csak újraindítás után állt helyre a monitor, tehát a hiba reprodukálható volt, nem véletlenszerű. Fogtam magam, megkerestem az akkori bejelentő oldalt, leírtam részletesen a konfigom, a hibát szépen lépésekben (hogyan idézem elő) és vártam. Láss csodát, a következő Catalyst-ban teljesen eltűnt ez a hiba, hogy köze volt-e ahhoz, amit jelentettem, azt nem tudom de azóta ilyen gondom nincs.
(Szvsz felesleges jelenteni azokat a hibákat, amik a release notes-ban szerepelnek és tudnak róla
)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest