Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.FantastiK
őstag
azt is mutatta a csoka hogy egy 3770k-val akarja 'kihajtani' ezt a 4 karit !! ? ?
@SzlobiG : elnézést.
@KillerKollar: Kerunk szepen CF tesztet mikor megjon !!
[ Módosította: radi8tor ]
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
SzlobiG
félisten
válasz Dr.FantastiK #806 üzenetére
Plz használd a szerkesztés gombot és egy hsz-be válaszolj több tagnak.
-
Sonja
nagyúr
válasz Dr.FantastiK #806 üzenetére
Te valamit nagyon félrenéztél, mert akit linkeltél az $ilent, míg akit én linkeltem a 4db R9 290X kártyával az Kaapstad. Neki i7-3960x procija van.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
törölt tag
válasz Malibutomi #794 üzenetére
Tudnál ilyen eredményeket mutatni?
-
törölt tag
válasz Malibutomi #812 üzenetére
Klassz. 4gpu-s rekord. Ahogy nézem végletekig moddolt agyonfeszelt kártyák ezek is.
-
Sondi1986
addikt
válasz #35434496 #813 üzenetére
örömteli hír számodra: OC titán (780ti)
-
nagyúr
válasz radi8tor #799 üzenetére
Ezen besz@rtam,a sok pihent agyú,nagyon király.
#814 Sondi1986 : Nem rossz.
Az árán kellene még kicsit faragni,mert az kis plusz nem ér újabb 100$-t.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
SkyS1gn
félisten
Nem merek kimenni hasogatni hátha lesz valahol 290X
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
KillerKollar
őstag
válasz #35434496 #823 üzenetére
Én a legutóbbi két alkalommal NV kártyát vettem de most okkal váltok AMD-re.A PS4 és az XONEban is AMD hardver fog duruzsolni és úgy néz ki hogy könnyebb lesz átírni majd a konzolos játékokat PC-re,a rosszul optimalizált játékoknak viszont jobban fekszik majd az AMD-s hardver,tekintve hogy jobban hasonlít a felépítése a konzolokéhoz mint a konkurenciáé.De tény hogy az Nvidia kártyáknak is vannak tagadhatatlan előnyeik:Egyértelműen jobbak a drivereik,dízájnosabb,szebb kártyákat csinálnak(már ha ez szempont de a 690-780 stb kártyák szépen néznek ki nagyon),jelen generációs kártyák kevesebbet fogyasztanak,kevésbé hangosak és valóban jobb ref hűtéseik vannak mint például ez a fűnyíró amit rátettek az R9 290X-re.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz KillerKollar #824 üzenetére
Szerintem az amd-s pc hardvereknek semmi közük a konzolra feljesztett szintén amd alkatrészekhez. Kár ezzel érvelni. De mindenki azt vesz amit akar a 290x nagyon jó kari lett csak nem szabad ref hűtéssel használni. (kivéve ha mazochista az ember )
-
nagyúr
válasz BlessedElroy #817 üzenetére
Hát nem tudom....
Ez az NVidia mindig vissza akar hódítani,mióta eszemet tudom azt hazsnálok,de a 7990 nagyon erős és nagyon jó árban van,lehet,hogy az lesz. Kell a 5760*1200-hoz erős kártya és az bizony elbír vele.
Majd meglátom mit hoz a 780Ti és hogyan lesz árazva,de addig is kell vmi.
Ez a legrosszab időszak. Ki kell várni,az új játékok meg jönnek kifelé mielőtt kijönnek az új nvidia-k.
#821 Erdei88 :
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
-
daveoff
veterán
Ezzel csak plusz tartalékot hagytak a kártyában, amivel később akár még több teljesítményt tudnak felmutatni egy jobb hűtéssel. A várt teljesítményt így is hozza, és a ref hűtők eddig se voltak erősségei az AMD-nek. Mondjuk a 7990 hűtőjét nagyon eltalálták, azt kellett volna valahogy rászerkeszteni a 290-re is.....
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
daveoff
veterán
Ezek szerint a ref hűtővel lesz a leghatékonyabb a kártya? És az egyedi hűtéseket is majd újra át kell gondolnia a gyártóknak, hogy hatékonyan működjenek ezen a GPU-n?
(#835) Malibutomi: akkor mire?
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Mivel a teljesítmény az egyes nem OC-s termékeknél nem különbözhet, így akármilyen hűtő kerül rá, akkor is ugyanazt a hőmérsékletet kell beállítani alapból, mint a refkártyán. Maximum alig pörögnek majd a ventilátorok. A többit meg a felhasználónak kell változtatnia az Overdrive menüben, ha ez nem tetszik. A refkártya is olyan, hogy ha 60°C-ot akarsz, akkor annyi lesz a hőmérséklete. Csak vissza kell húznod egy csuszkát és kész.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
daveoff
veterán
Ez tiszta, igazából akkor "csak" halkabb lesz egy nem ref hűtővel a kártya, HA nem tuningolok. De ha nekiállok az overdrive-ban variálni, akkor lehet, hogy akár 1100mhz-re is fel boost-ol a kártya mondjuk max 85-95°C mellet, és akár még így is halkabban teszi a dolgát, mint egy ref.....
Vagy nem jól gondolom?LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
->Raizen<-
veterán
Szokjatok hozzá a túrbina effektushoz ha gyors 290x kell.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz ->Raizen<- #841 üzenetére
Erre találták ki a custom hűtéseket.
-
Pug
veterán
válasz Malibutomi #842 üzenetére
Vagy a vizet.
-
Malibutomi
nagyúr
290 sima game performance [link]
-
SzlobiG
félisten
válasz Malibutomi #844 üzenetére
Jó lesz ez 780 szint olcsóbban. Tippre olyan 130k körül bf 4 nélkül.
-
Erdei88
veterán
válasz Malibutomi #844 üzenetére
Ezekre is várni kell majd heteket, hogy non-ref hűtőket kapjanak?
-
nagyúr
Jó ez a széria,már éreztem én ezt előtte is,nem volt véletlen az előrendelés.
-
Pug
veterán
válasz Malibutomi #848 üzenetére
Ha baráti lesz valóban az ára, akkor inkább sima 290-es és meg is spóroltam kb az FC blokk árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest