Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz Malibutomi #50 üzenetére
Melyik játék az az "Alien vs Predator 3" ???
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
törölt tag
válasz Malibutomi #50 üzenetére
Nem rossz akri a 290x de én nem ezt vártam. Miért nem tudnak végre olyan kártyát készíteni ami ráver 20-30%-ot a konkurenciára????????
-
TTomax
félisten
válasz BlessedElroy #55 üzenetére
Van valami belsö infód?Én amióta oda vittem az asszonyt nem állnak velem szóba a csajok...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz BlessedElroy #57 üzenetére
Elörendeltem a bf4 editiont oc.ukn...de lehet lemondom, megvárom a preview teszteket elöbb...
-
nagyúr
A végén mégis csak bejön az én £499.99 tippem...
Hát srácok,"tesztek" alapján ez elég "gyenge" ennél többet vártam.
Meglátjuk az árát....
Köv héten várható az e-mail amiben kapunk árlistát gyártókkal,
de lehet akkor már ki lesz rakva OC.uk oldalán is.280X CF jobban jöhet ki.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
Mindenhol azt irták el fogja verni a Titan-t.
Én csak ennyit vártam tőle.
De majd meglátjuk az árát...
Egyébként attól még simán lehet hiánycikk majd a kártya,mert elvileg "jó ára" lesz.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
törölt tag
Egy valami tuti a 290x fogyasztása odaver minden karit Pár friss teszt.
-
törölt tag
válasz Malibutomi #65 üzenetére
Az egyik a Metro LL de a másik az mi? Sovány vígasz ez a két eredmény. A fogyasztása meg = PAKS! Ez a kari minimális oc mellett játékok alatt meg fog sülni! Azt hol olvastad, hogy a fogyasztást mivel mérték?
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz Malibutomi #65 üzenetére
Ja hogy van még több kép is.
Furmark nem lényeg, vissza vonom akkor játék alatt fontos a fogyi.
-
Malibutomi
nagyúr
-
törölt tag
válasz Malibutomi #68 üzenetére
Nekem ebből az jön le, hogy a 290X a 780 ellenfele nem a Titané. Továbbá a 780-as jobban bírja az oc-t mint a 290X ami már alapon is olyan mint egy grillsütő! Szerintem a 290/290X egy pánikszerű elkapkodott lépés volt amd részéről és ahogy nézem nem fognak valami jól kijönni belőle.
A sleeping dogs eredményt leszedték. Rosszul mérték.
[ Módosította: radi8tor ]
-
nagyúr
válasz Malibutomi #68 üzenetére
sokkal viccesebb lesz, mint a 680 / 7970, mert minden tesztben azt kell nézni majd, hogy melyik kártya hol kezdett throttlingolni. a Titán és a 780 valódi erejét már pont elég nehéz volt "belőni" emiatt, két ilyen kártya egymás ellen teljes káosz lesz. csak olyan tesztet szabad innentől komolyan venni, ahol végig monitorozták az órajeleket és a hőmérsékleteket.
ja, és akkor mindezek után jönnek majd a custom hűtésű megoldások
[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
nagyúr
válasz Malibutomi #74 üzenetére
alacsonyabb órajelen. legalábbis ha szükséges - ugye a furmarknál nVidia oldalon a driver, AMD oldalon meg a HW is belenyúl a futásba.
[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
törölt tag
válasz Malibutomi #73 üzenetére
Meg van az. Techpowerup! [link] Sondi1986 Minek várjak a hivatalos tesztre? Ugyan ezt fogod látni pár nap múlva. ( Nagyon melegszik, sokat fogyszt és nem megy ugy mint a titan.)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Az AMD siman lepaktalt az vizes blokk gyartokkal.
Csak ref hutos lesz amire raraktak az egyik leghangosabb ventit. Egy dqrqbig nem is hagyjak hogy jobb hutessel legyen forgalomban.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz #35434496 #79 üzenetére
En is egyet ertek vele,meg az arat megvarom,az lesz a donto. Nincs szuksegem ujabb tesztekre.
Sajna a multi miatt nekem erosebb kell mint a 780,megis marad az SLI,vagy egy jo aron ellapott CF.
En is a 4770K igp-vel vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sondi1986 #81 üzenetére
Egy ref 780-ast igen. (elpicsázást túlzásnak tartom.) Viszont a 780-as könnyedén fel lehet húzni titan fölé teljesítményben. A 290X már alapon is túl meleg+ nagyon hangos sokat fogyaszt. Ráadásul csak ref válozat jön belőle. Szerintem inkább a te arcodat kéne megnézni mert az eredmény nem fog változni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Malibutomi #83 üzenetére
Dehogynem csak várt, hogy milyen lesz. Pénze megvolt rá mert most vett egy GTX780-DC2OC-3GD5 ami alapon gyorsabb mint a titan
-
SzlobiG
félisten
Ez valóban szánalmas, hogy mindég ezt csinálják számomra világossá vált, hogy szándékosan szar hűtéssel adják ki a ref vga-kat. Nyomatják x hónapig majd jönnek a nem ref modellek a gyártóktól. Érdekes módon az nvidia a ref modelleket is normális halkabb hűtéssel tudja szerelni.
Amúgy ezt, hogy szarabb mint a Titan tényleg be lehetne fejezni mert kb senkit nem érdekel itt főleg ilyen tesztek látták, ha olcsóbb lesz lényegesen akkor a Titan ugyanúgy nem játszik sok usernek az ára miatt. A 780 viszont már más kérdés...
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz Malibutomi #87 üzenetére
Sose voltam fan, kicsit mindíg intel - amd irányba húzok, de anno majdnem bulldozert vettem, mostmeg nv-t, teljesítmény ár a lényeg!
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
nagyúr
válasz Malibutomi #91 üzenetére
Pár hónap az egész.
Nem kell várni már semmire.
Tudjuk mit tud,tudjuk mennyibe fog kerülni.Hosszútávú befektetés vga vonalon,szóval kell rá egy laza víz és kész.
Amikor olcsóbb lesz rakni kell mellé még egyet és akkor az már tényleg elég lesz egy darabig.
Lehet nálam is ez lesz a terv,még nem döntöttem el mi lesz a rendelésemmel.
-
SkyS1gn
félisten
válasz Malibutomi #91 üzenetére
Tervbe van egy single radi meg egy blokk hozzá
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
nagyúr
A rendszeredtől függetlenül az a gpu igényelni fog dupla radit.
Én tuti nem raknék kisebbet.Sztem egy dolgot csinált jól az AMD.
Ahogy levédte ezt az információ kiszivárgást.Azt azért nem felejtem el nekik,
amikor azt mondták képes lesz nevetségessé tenni a Titan-t a teljesítményével.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest