- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Így távolról nagyon nehéz megmondani, mi lehet a gond. Ugyanígy száll el, ha az alaplap döglik, vagy ha a VGA, de akár a táp is produkálhatja.
Hivatalosan brutál túlméretezett tápokat adnak meg hozzá, ami azért van, mert ha megveszed a legolcsóbb/legsilányabb tápot, akkor az közelsem fogja tudni azt, ami rá van írva, és a VGA gyártók így inkább alaposan túlbiztosítják magukat.
Mondom, nekem játék alatt ilyen 400W magassága szokott lenni a komplett gép, konnektorból...
Az Asus amúgy elég korrekten járt el ebből a szempontból, leírta, hogy max 300W a kártya: [link].
Én is kb. így kalkuláltam táppal, 300W a VGA, és kb. 200W a processzor meg a többi kacat, szval bőven jó vagyok a minőségi 550-es táppal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest