Hirdetés
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Na megjött a 4690k és az igazság az, hogy a 4GHz-en járatott FX6100-zal már proci limites volt a legtöbb játék. Ez a kis i5 már alapórajelen is jóval több fps-t produkál sokszor. Például Far Cry 3-ban eddig 50-70 fps volt, most 70-100 és a Rage is szép simán fut, eddig meg sokszor beesett az fps 60 alá. Persze az is igaz hogy eddig minden játékot AA nélkül játszottam, mert azért ez a 270X nem mindig elég rá. Viszont a 3,5 és 4,5 Ghz között már nincs nagy vagy egyáltalán nincs gyorsulás, csak a tényleg proci igényes játékoknál.
Ezzel nem vitatémát akartam megint indítani, csak a tapasztalataimat írtam le. Nagyon régóta ez az első Intel konfigom. Egy 4,5GHz-en járatott FX6300 vagy 8320 is jó szolgálatot tehet, de aki nem tuningol annak inkább egy 3,5GHz körüli i3/i5 az ajánlott egy ilyen szintű vagy erősebb vga-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest