Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
katt777 #53421 üzenetére
ASUS GPU Tweak Rendszergazda jogosultsági szinten sem mindig töltötte be a profilomat induláskor vagy csak részben a GPU órajeleket igen, a ventiprofilomat és feszültség értékeket nem jól kezelte. ASUS fejlesztésű program és driver.
Ezt már kitárgyaltuk itt a fórumon, ha valamelyik részére nem emlékeztél, ezért megint leírom a kedvedért.
Afterburner a Sapphire HD7850-re kiadott 3.00 verzióval rendben tette a dolgát. R9 R270X és az Afterburner 4.00 már nem volt ilyen jó együtt, mert a 2D-3D órajelváltás bugomat ez a program okozta. Megnéztem jónéhány beállitási lehetőséget, de én nem erőltetem ami nem müködik. Sapphire Trixx meg tökéletesen jó vele. Érdekes módon a játékokban és Benchmarkokban nem észleltem töredék annyi akadást sem mint régen.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest