Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Steve198310
üzenetére
Tanácsot kértél, én aztán lesz.rom, hogy érted-e, miről beszéltem.

Miért lennének túlárazottak az nV kártyák? 970GTX 2x olyan gyors, mint a 270, és kapsz CUDA-t, PX-et (aminek hiánya AMD kártyákon kényszerű graf. kompromisszum), stabil drivereket kisebb fogyasztással, ráadásul sokkal jobb tuningolhatóságot.
belinho: De csodálkoztam volna, ha 1x képes lettél volna felfogni, amit olvastál.
De gyűjtöttél +1 hsz-t.
Nyilván eszedbe sem jutott, hogy frissebb driver van fent, és ezzel most működik, de még csak az sem, hogy legalább megkérdezd, mielőtt újfent szénné égetnéd magad ezzel a korlátolt agyműködéssel.

bajzal: Eszerint ismered az AB-t. A 2. kérdésre meg csak te tudsz válaszolni, ha tesztelted a kártyádat.
blu79: Roppant célszerű ám a VRM-ek hőmérsékletét is figyelni, vagy a RAM-okét, amire asszem ASUS-nál van lehetőség, mielőtt a langyi GPU-ra hagyatkozva tönkrevágjátok a kártyát.
Más: Tesztelgettem párat, és mit látok? A legfrissebb driver akár már 5%-kal is lassabb a 13.12-nél(legkisebb lassulás 1%).
Csak nem lassítják a régebbi kártyákat az újabb szériához (R) képest? 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 6 GB-osGeForce GTX 1660 SUPER (OEM HP)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De gyűjtöttél +1 hsz-t.
Nyilván eszedbe sem jutott, hogy frissebb driver van fent, és ezzel most működik, de még csak az sem, hogy legalább megkérdezd, mielőtt újfent szénné égetnéd magad ezzel a korlátolt agyműködéssel.

Csak nem lassítják a régebbi kártyákat az újabb szériához (R) képest?