Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• belinho

senior tag

válasz katt777 #52027 üzenetére

Mi lenne, ha egyszer ezzel a korlátolt agyműködéses marhasággal nem égetnéd tovább magad már megint.
    Már megint a másikat nézed hülyének, miközben a saját házad táján kéne szétnézni :K

Tudtam, hogy ezt is megmagyarázod :C
    Mi lenne, ha egyszer beismernéd, hogy már megint tévedtél, vagy ismét user error- volt, amit megint te okoztál :W
    Milyen érdekes, hogy a múltkor telefostad a topikot, hogy nem működik a 4.0.0 stable(most meg igen), senki ne telepítse és nem a driver a hibás, mert az előző beta-val jó minden, szóval az új AB a rossz :W
    Persze 10 ember mondta, hogy mindenkinél jó, de akkor is megmagyaráztad, hogy neked 7870XT van(nekem is), már akkor se esett le, hogy ha mindenkinél jó, akkor talán nálad nem stimmel valami :P

Ezek szerint akkor mégiscsak jó volt az AB 4.0.0 stable, csak a driver volt a rossz? :C
    De milyen érdekes, hogy ugyanez a hiba senki másnál nem jelentkezik, semelyik AB verzió és driver párosnál csak nálad!
    De tudom, hogy ezt is megfogod magyarázni, meg én és mindenki más hülye, csak te tudod a tutit!

Új hozzászólás Aktív témák