- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
válasz
katt777 #52027 üzenetére
Mi lenne, ha egyszer ezzel a korlátolt agyműködéses marhasággal nem égetnéd tovább magad már megint.
Már megint a másikat nézed hülyének, miközben a saját házad táján kéne szétnézniTudtam, hogy ezt is megmagyarázod
Mi lenne, ha egyszer beismernéd, hogy már megint tévedtél, vagy ismét user error- volt, amit megint te okoztál
Milyen érdekes, hogy a múltkor telefostad a topikot, hogy nem működik a 4.0.0 stable(most meg igen), senki ne telepítse és nem a driver a hibás, mert az előző beta-val jó minden, szóval az új AB a rossz
Persze 10 ember mondta, hogy mindenkinél jó, de akkor is megmagyaráztad, hogy neked 7870XT van(nekem is), már akkor se esett le, hogy ha mindenkinél jó, akkor talán nálad nem stimmel valamiEzek szerint akkor mégiscsak jó volt az AB 4.0.0 stable, csak a driver volt a rossz?
De milyen érdekes, hogy ugyanez a hiba senki másnál nem jelentkezik, semelyik AB verzió és driver párosnál csak nálad!
De tudom, hogy ezt is megfogod magyarázni, meg én és mindenki más hülye, csak te tudod a tutit!
Új hozzászólás Aktív témák
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest