- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Raidon #51609 üzenetére
Még mindig a fogy. véd 6ósághoz.
Mondjuk nem ismeri fel a VGA-t?Vagy fent van még valami más is (pl. AB), ami elviszi a vezérlést.
Én a helyedben azért megpróbálnék minden drivert (és a maradványaikat) lepucolni, a feltelepített "3rd party" szoftokkal együtt, aztán kizárólag az AMD driver feltelepíteni (CCC kicsomagol, kilép, driver eszközkezelőből telepít). innen kezdeni az egészet. Ezután próbáld a GPU-tweak-et, de tisztán, nem régi beállításokkal, a többit utána.and1ao: Nem tudom ?X írjam le, hogy ha nálad nincs bug, másnál még lehet. Az Adobe, steam, vagy egyéb szerver hibák szintén előfordulnak, ez az AMD meghajtók hibáit nem zárja ki. Sztem, ha a videó lejátszó programjaim léptetésnél hónapokon keresztül akadoznak, az bizony elég komoly bug, ahogy az is, amikor egy-egy driverrel grafikai hibák vannak. MoH-ban pl 1-1 csík kinőtt némelyik társam felyéből, és ment el a végtelenbe, néhol normálisan látni sem lehetett tőle.
J.Hetfield: Miféle szerencsejáték? Előbb-utóbb úgyis gond lesz vele, főleg, ha kijön egy újabb széria. Lapom topicjában minap röhögtek ki, hogy 660-nal nincsen semmi probléma. Mondtam, én is tudom.
bozont: Nem néphit, de ez már túl van tárgyalva. 660-ról lásd feljebb, nincs azzal semmi gond.
belinho: Idézlek: "Nem érted amit írtam, csak a magad igazát hajtod, ahogy mindig!"
Te suliból mindig ellógtad a matekot, nem?Számold már ki, hogy Vsyncnél hány FPS a 3-4%, ha már nekem nem hiszed el! És RAM-tuning nélkül csak 58FPS minimumod van, cseszheted a GPU-tuningot.
Szerintem elég ciki, hogy egyik mondatodban azt mondod, hogy semmit nem ér 3-4%, a másikban meg azt állítod, hogy pár FPS-t ha hozna, az OK lenne, és még másra fogod, hogy nem érti, mit mondasz.
EC-t nyilván már a jó driverrel tesztelted, amellyel, MINT ÍRTAM, már nálam is rendben ment. Gondolom, azt sem olvastad, hogy Thief-nél ugyanilyen probléma előfordult Mantle-lel.
Tényleg, lényegében még mindig egyetlen érdemi hsz-od nem volt senki problémájára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest