- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArtMooney
tag
válasz
scar07 #48925 üzenetére
Szerintem írd le a problémát, tedd be a kártya dobozába és azzal együtt küldjék el ahová kell. Neki ez nagy problémát ne okozzon már, heti egyszer még innen a keleti végen is működik, hogy árut hoznak-visznek a kis számtech boltok.. : )
Sajnos nem szoftveres hiba a BS, úgyhogy a driverek nem oldják meg.. végigzongoráztam én is mindent amit lehetett akkor, lestem külföldi fórumokon, youtube videókon (mert van jópár giga7850 bs-s megosztás fent), de senki nem tud rá semmi orvosságot, csak azt, hogy cserélni kell. Mondjuk youtube videót lehetne akár mutatni is a boltban a ha van rá lehetőség (és miért ne lenne) akár ezt is: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3143, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest