- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz
kona005 #47772 üzenetére
Analógnál előfordulhat sajna.
Saját történet:
itthon van egy 22" -os FS ScaleoView monitor, ami hasonlóan jár el néhány videokártyánál. Valami zavart szedhet össze a kábel, & gyengébb jelet adhat le a kártya más típusú karikhoz képest, ami ennek a megjelenítőnek sajna nem igazán tetszik. Nálam (párom gépén) annyival lehetett segíteni, hogy legóztam a "raktáron" lévő alkatrészek közül. Kapott a rendszer egy jobb minőségű DVI/VGA átalakítót, egy vastagabb, jobb minőségű (jó régi) VGA kábelt, a monitornál meg manuálisan lőttem be a Phase/Clock féle értékeket. Ezzel így most használható, de így is annyira érzékeny az egész, hogy ha pl a kábelt a gép másik oldala mellett vezetem el, máris homályos kép a jutalmam. Más itthoni analóg monitorral nincs ilyen probléma, azon nem homályos a kártya képe, illetve természetesen digitális kimeneteken is tökéletes minden a videokártyát illetően.Nemrég a párom gépébe költözött a 7790 -es (ex)kártyám. Na ekkor találkoztam újra ezzel a jelenséggel. Korábban egy Gainward 9600GT HDMI féle kari csinált ilyen balhét ezzel a monitorral, azt hittem egyedi eset. A 7790 előtt egy 5770 üzemelt, azelőtt egy másik 5770. Üzemelt ideiglenesen 9600GT is, csak Giga féle, azzal sem volt gond.
Ha van lehetőséged digitális átvitelre, szerintem térj át arra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- Kompakt csúcstáblát is hozott a Redmi
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Gyúrósok ide!
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest