Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fagylalt

senior tag

válasz DroiDMester #4702 üzenetére

Nem olyan rég még azt írtátok, hogy amelyikben Hynix memória van, az egy picikét gyorsabb és jobban tuningolható.

Használtan tuti nem fogok videokártyát venni most.

Pl. KaakukK16 és még páran Asus-os 7850-et vettek, amiről azt írtátok, hogy mind Elpidás...
    "Inkább vegyek Powercolor-t, mert az halkabb és jól tuningolható, köszönhetően a magas alapfesz.-nek és a Hynix VRAM-oknak /ők nem spórolnak ezen, belerakják a legjobbat/."
    Engem abban ért a csalódás, hogy pont fordítva lett az egész. :(

Nem kevesen írták, hogy a Powercolor lenne a legjobb választás. Ezt is választottam, de nem a megígért volt benne. Ezzel szemben az Asus...

Reklamálok egy kicsit, hogy van-e még ilyen a raktáron (remélem nincs) és rendeljenek egy másikat /hátha hynix-es lesz/, ha szerencsém lesz, akkor meghívok mindenkit egy sörre, ha elpidás lesz, kompromisszumukkal, de megtartom. Most monjuk megfordult az is a fejemben, hogy inkább egy DC2-es Asus-ba fektetek be.

Apollo_21:
    Igen, legfőképpen a csalódottság van bennem, de az nagyon.
    Ha nem kezdem el fényképezgetni, akkor észre se veszem: Mikor lefényképezgettem a kártyát, felvillant bennem, hogy megnézzem mi van benne. Gyorsan odaforgattam és mondom magamban: Áhh és a Hyni...és Elpida.

Most lehet, hogy valaki iszonyatosan hülyének néz, de nem tudja mekkorát csalódtam. Addig úgy örültem neki mint a majom a farkának!

Új hozzászólás Aktív témák