Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagylalt
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nem olyan rég még azt írtátok, hogy amelyikben Hynix memória van, az egy picikét gyorsabb és jobban tuningolható.
Használtan tuti nem fogok videokártyát venni most.
Pl. KaakukK16 és még páran Asus-os 7850-et vettek, amiről azt írtátok, hogy mind Elpidás...
"Inkább vegyek Powercolor-t, mert az halkabb és jól tuningolható, köszönhetően a magas alapfesz.-nek és a Hynix VRAM-oknak /ők nem spórolnak ezen, belerakják a legjobbat/."
Engem abban ért a csalódás, hogy pont fordítva lett az egész.
Nem kevesen írták, hogy a Powercolor lenne a legjobb választás. Ezt is választottam, de nem a megígért volt benne. Ezzel szemben az Asus...
Reklamálok egy kicsit, hogy van-e még ilyen a raktáron (remélem nincs) és rendeljenek egy másikat /hátha hynix-es lesz/, ha szerencsém lesz, akkor meghívok mindenkit egy sörre, ha elpidás lesz, kompromisszumukkal, de megtartom. Most monjuk megfordult az is a fejemben, hogy inkább egy DC2-es Asus-ba fektetek be.
Apollo_21:
Igen, legfőképpen a csalódottság van bennem, de az nagyon.
Ha nem kezdem el fényképezgetni, akkor észre se veszem: Mikor lefényképezgettem a kártyát, felvillant bennem, hogy megnézzem mi van benne. Gyorsan odaforgattam és mondom magamban: Áhh és a Hyni...és Elpida.Most lehet, hogy valaki iszonyatosan hülyének néz, de nem tudja mekkorát csalódtam. Addig úgy örültem neki mint a majom a farkának!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő