Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
tailor74 #44514 üzenetére
Ok. Nem tudom de majd csak kiderül.
Más:
Msi 270x esetében mit kell vagy nem kell és hol beállítani hogy ne csak 1080 Mhz tekerjen játékok alatt.
Ha már itt tartunk akkor a 5800k procim sem megy 4,2 Ghz-en (Turbo frequency) csak az alap 3,8 Ghz-en.Valami energiagazdálkodás beállításnak van ehhez köze vagy ?
Szerk:
(#44517) gF
Nekem nem mindegy az tuti. Nyilván sokaknak a kártya mérete a legfőbb szempont, nekem speciel a hűtés milyensége. Eddig zafir kártyáim voltak de csak a low kategóriából (azaz egy táp csatis) így elegendő volt az egy de nagy lapátos kiadások közül választanom. Később volt hogy MSI 5770 Hawk-ban láttam meg a remek hűtést, most visszatértem ehhez a gyártóhoz.
Máskülönben a piros-fehér-fekete a kedvenc színösszeállításom és innen nézve már már maga a megtestesül álom a jelenlegi kártyám.
Viccet félre téve, nekem tényleg nem mindegy hogy néz ki de persze nem a színe ami végett vásárlásra adom a fejem.(#44522) jeni
Dany007 ötletelt majd megmondja mi a díj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gran Turismo
- ASUS routerek
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest