- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Hm én manuálisan rántottam fel 4,5-ig. De valamiért nem vettem észre sebességbeli különbséget játékokban.
Pedig direkt cpu igényes játékokat próbáltam. gta4 pl. Vagy mw3 ami eléggé optimalizálatlan a procinkhoz. Abszolút semmi változást nem hozott, úgyhogy most nálam is alapon megy.
Eddig gta4 kérte a legtöbb procit. ~ 70%. BlackOps2 40%. MW3 15%Most megy fel a BF3. Mostmár kíváncsi vagyok erre a grafikára.
Amúgy nekem az Asus meg a Toxic tetszik a legjobban. : ) Az Asus olyan kis brutális, főleg élőben. A Toxic meg olyan modern forma, szín.
Mondjuk nálam is legutolsó szempont lenne a kinézet. De mondjuk részben ez is szerepet játszott abban, hogy nem sima 270-et vettem.Pár ezer forint volt a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest