- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv!
Feltettem az újabb 041-es biost, és ezzel is megvan a hiba jelenség
.
Viszont nagyon érdekes hogy egyetlen egy játékban a BF4-ben, és azon belül is egyetlen egy mapon a Singapore-n csinálja a hibát. Már vagy 3 órája nyúzom a gépet, kipróbáltam az összes mapon, és sehol nem csinálja csak a singaporen. Feltettem a Crysis 3-at, és hiba nélkül megy. Holnap fel rakom a BF3-at is,és megpróbálom azt is.Ha nem lesz benne hiba,akkor én egyenlőre hagyom a fenébe a gariztatást,mert nem fog a szervizben elő jönni a hiba, ugyan is lefuttattam többször is a 3Dmark-ot és a Valley-t is,mindkettő minden alkalommal hiba nélkül végig ment.Mem tesztet is futtattam 0 hibával.
Kérnék egy szívességet!Ha valaki volna szíves és megnézné a Singapore mapot hogy neki produkálja e a jelenséget. Elég ha az elején 1-2 mentést fut a mapon. Köszönöm szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest