Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .tnm

addikt

válasz Steven #41250 üzenetére

épp most raktam fel a 015.041-est én is, mert eddig az előző verziós atiwinflash (és a benne lévő atiflash) hibát írt ki flash előtt, de a legfrissebbel már jó.
    most tesztelem, remélem megoldja az ugrálást.

még előtte rájöttem, hogy ha a profil-os workaround alapján a memória sebességét 2D-ben 450MHz-re teszem, akkor gyakorlatilag minden ablakváltáskor, böngészőlapozáskor, görgetéskor folyamatosan csinálja. a 41-es bios-szal is ugyanez van.

volt egy másik problémám is, valahogy pont úgy ülök a géphez képest, hogy bizonyos fordulatszámokon "lüktető" búgást hallok a kártyából. gondolom azért, mert voltak olyan hülyék, hogy a két egymás melletti ventilátort ugyanolyan forgásiránnyal szerelték fel, így középen egymás ellen csapkodják a szelet.
    ha felállok, akkor nem hallom; ha odébb megyek egy métert, akkor nem hallom, ha hátrább, akkor igen, tehát gyakorlatilag csak abban a szögben hallani (viszont ott nagyon erősen), ahol ülni szoktam.
    játék közben nem zavar, mert a játék hangja egyrészt elnyomja, másrészt 80% fölött már nincs ez "lüktetés", alapjáraton viszont 20%-on van és nagyon idegesítő. a legalacsonyabb százalék, ahol nincs az a 36, így eddig overdrive-ban beállítottam azt fix-nek és ha játszani kezdtem, akkor kikapcsoltam a rögzített 36%-ot, majd játék után visszapipáltam. mivel a vbe7.0.0.7b (1. poszt alján) még tudja szerkeszteni ezeknek a kártyáknak a bios-át, ezért most szerkesztettem a 41-esben a fan profile-t, így minimum 36%-on jár mindig a venti.

Új hozzászólás Aktív témák