- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Steven #41250 üzenetére
épp most raktam fel a 015.041-est én is, mert eddig az előző verziós atiwinflash (és a benne lévő atiflash) hibát írt ki flash előtt, de a legfrissebbel már jó.
most tesztelem, remélem megoldja az ugrálást.még előtte rájöttem, hogy ha a profil-os workaround alapján a memória sebességét 2D-ben 450MHz-re teszem, akkor gyakorlatilag minden ablakváltáskor, böngészőlapozáskor, görgetéskor folyamatosan csinálja. a 41-es bios-szal is ugyanez van.
volt egy másik problémám is, valahogy pont úgy ülök a géphez képest, hogy bizonyos fordulatszámokon "lüktető" búgást hallok a kártyából. gondolom azért, mert voltak olyan hülyék, hogy a két egymás melletti ventilátort ugyanolyan forgásiránnyal szerelték fel, így középen egymás ellen csapkodják a szelet.
ha felállok, akkor nem hallom; ha odébb megyek egy métert, akkor nem hallom, ha hátrább, akkor igen, tehát gyakorlatilag csak abban a szögben hallani (viszont ott nagyon erősen), ahol ülni szoktam.
játék közben nem zavar, mert a játék hangja egyrészt elnyomja, másrészt 80% fölött már nincs ez "lüktetés", alapjáraton viszont 20%-on van és nagyon idegesítő. a legalacsonyabb százalék, ahol nincs az a 36, így eddig overdrive-ban beállítottam azt fix-nek és ha játszani kezdtem, akkor kikapcsoltam a rögzített 36%-ot, majd játék után visszapipáltam. mivel a vbe7.0.0.7b (1. poszt alján) még tudja szerkeszteni ezeknek a kártyáknak a bios-át, ezért most szerkesztettem a 41-esben a fan profile-t, így minimum 36%-on jár mindig a venti.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 4GB 128GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest