Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
lowzor
üzenetére
Ott előbb kell fizetni, majd számla, és utána jön az áru. Ha visszaadom akkor a pénzt csak utalják elvileg. Így elhoztam, hogy kipróbáljam. Szerintem is 8 napos motyó. Ennek nem örülök, mert lehet hogy valaki hazavitte és jól megrángatta mit bír a kártya. Mindegy, visszaviszem.
Akinek ilyen kártyája van megírná hogy alapon mennyit forognak a ventik, (%) és mikori BIOS vana kártyán?
Ja és sorozatszám eleje is érdekelne ha nem gond ( az A-val kezdődő hosszú szám). Csak próbálok rendet tenni a Sapphire új rövid nyákos kártyája körül, mert ezekről sehol sem olvasni semmit.Apollo_21: nem tudtam letölteni mert hibás a fájl ami lejött. Majd holnap megkeresem valahol és kipróbálom. Mondjuk most BS miatt le kell tesztelnem a kártyát, ahoz meg jobb ha nem bétát használok talán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új garancias PNY OC rtx 4070 super 3 ventis OC verzio!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 5080 AMP Extreme INFINITY ULTRA
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest