Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz HSM #33504 üzenetére

A VGA-n semmi nincs állítva, gyári beállításokkal megy 0.89V-1.104V között, az órajelek 975/1500. Az eladó szerint alulfeszelve is megy a kártya, 1V körül tudja mindezt, amit hajlamos vagyok elhinni annak fényében, hogy az 1.104V-os maxxal 1100/1700MHz-et tud. ;) Egyelőre VirtuMVP-t tesztelek, IGP -/+ tuningot, majd procit, VGA-ra legföljebb utána kerül sor.

Virtu mellett nem tudok tuningolni, mert a GPU-Z-n kívül semmi nem látja a HD7870-et. Virtu supportnak alighanem írnom kell (Abu85 javasolta, ő sem tudott jobbat).

Amúgy megnéztem, a %-os értéket írtam el, +46% :Y grafikus teljesítmény az MVP Hyperformance 3DMark2011-ben; csak a 4. teszt után hittem el. Ennyit tutira nem tuningolsz VGA-n. Íme, ízelítőül:

Ahhoz képest, hogy HD7970 9600 pontot tud, ez nem semmi.

Már írtam (Abu85-től): asztali gépben még Virtuval sem megy a Zero Core, max CF-ben a 2. kártyával.

KAMELOT: Lásd fent, mennyit nem ér a Virtu. :P

Gabás: Hát azért szemmel is látható a különbség a kép folyamatosságában. Az meg, hogy a proci szabad erőforrását használja a Hp, elég jól nyomonkövethető a változó teljesítményéből (lásd korábban), főleg, ha a gyorsulás 25FPS alól megy föl. Az eljárásból következően jónak kell lennie az FPS-értéknek.

juve600: Az durva, az én XT-m beéri 2x6-tal (2x75W).

Új hozzászólás Aktív témák