Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dark_hmz

tag

Újabb tapasztalatok a 7870 Myst kártyával kapcsolatban. Továbbra is meg vagyok vele elégedve, egyedül a hűtés az ami lehetne jobb is, ugyanis alapórajelen, alapfeszen, 0% powertune beállítással lazán 80 fok fölé megy a GPU hőmérséklete játékok alatt már néhány perc után. Igaz nagyon meleg van mostanában, de akkor is. :)
    Szvsz a gyári 1.256V brutálisan sok, de szerencsére szereti az alulfeszelést (is) a kari, így sikerült szépen lefaragni a hőmérsékletből úgy, hogy tuningolva is van +20% powertune mellett. Kb egy óra crysis3 után így alakultak a hőmérsékletek, ez azért már sokkal barátságosabb. Alapbeállításokkal volt órajel ugrálás is, de a +20% powertune megoldotta a problémát.

Szóval nagyon jó a kártya, de érdemes rászánni egy kis időt és finomhangolni, mert utána óriási a különbség a gyári beállításokhoz képest.

(#32374) V.Dave: egyelőre 1200-ig néztem, de nem teszteltem alaposan, csak egy két benchmark erejéig. Most 1100/1500-on használom, így nem kell neki túl sok fesz, nem melegszik nagyon és nem is hangos a hűtése. Egyébként 28-as BIOS van a kártyámon.

Új hozzászólás Aktív témák