Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Annak idején is szuperül megállapította a PH (sajnos már nem találom a cikket) hogy 4850-ből semmi értelme 1GB-osnak, mert nem gyorsabb. Hát nekem pont abban az időben volt olyan kártyám egy 512-es után, és hát igencsak volt különbség.
Nem az FPS-ekben, hanem amit már 1000X leírtam döcögős dolgok, meg elém telportáló dolgok játékokban....
Erről bezzeg nem írt a teszt....Én továbbra is azt tartom, csak az fogja megtapasztalni a különbséget, akinél legalább 1-2 hetet eltölt mindkét kártya saját gépben, saját használatra, és játszik rajtuk pár játékkal jópár órát.
Amúgy az is hozzátartozik, hogy csak akkor van gond, ha nem elég a játéknak az 1GB, ha a beállítás, vagy a játék, vagy a teszt alatt lévő pályarész (!!!) nem igényel többet, akkor egál lesz a sebesség.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Megvigyázott ASUS TUF RTX 3070 OC, dobozzal, garival
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- OCuLink eGPU setup - EVGA 550W SFX táp + Minisforum DEG1 dock - ELKELT!
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- Xbox One S (Slim) 1TB All-Digital Edition
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem az FPS-ekben, hanem amit már 1000X leírtam döcögős dolgok, meg elém telportáló dolgok játékokban....
Erről bezzeg nem írt a teszt....