Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
Mivel most van a PH-n friss teszt amiben van régi proci is (x6), elmondanátok mért van itt mindig ekkora vita abból hogy egy amd nem hajt ki egy 7850-et sem. Sosem értettem ezt, persze ott vannak a 3d markok ahol valóban sokkal gyorsabb az intel.
De itt van egy 7970 a tesztben amihez szerintem simán jó egy x6 is főleg ha meg is lenne tuningolva, az új fx-ek meg főleg. Itt meg mindig megy az hogy : nem hajcsa ki mer nem intel. Meg :batlefield 3 multiban kel nézni!! Mintha mindenki csak arra használná a gépet.
Én már nyomom nem is tudom talán 98 óta a gamét de mindig az volt érvényben hogy egy középkategóriás CPU-hoz is megéri berakni egy felső kategóriás GPU-t mert ha játék számít mindig a VGA lesz a döntő.
Ma azért már illik ful hd-ban játszani valaki megvesz egy 7870-et 60 és nyomja 1280-ban az nevetséges miközben 20k egy ful hd monitor használtban (nekem is annyi volt és nem rossz, LG w2261vp )
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- 3D CAD Software - Dassault Systèmes - CATIA V5
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest