Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
SVLaller #31180 üzenetére
Hát igen, szerintem ez mindent elárul.
Az a 100W az éppen az, hogy elfüstöl-e alatta a kicentizett táp, avagy röhögve elviszi.
Akárhogy számolok, ideális esetben is így másfélszer annyit fogyasztott a kártya, mint alulfeszelve.
MOndjuk érdekes, nekem sokkal nagyobb difi jött ki, az üresben 85W-ot fogyasztó gépem Kombustor alatt (ugyanaz, mint a furmark) 440W-ot vett fel a konnektorból 1200/1500Mhz-en, 1,256V-on, +20% powerrel!
Ezzel szemben 975/1500Mhz-en +20% powerrel 1,031V-on beérte a komplett gép 282W-al.
Nekem játékokban jött ki ilyen 100W körüli difi, ugyanezen két beállítás Sniper Elit V2 bench alatt a komplett gép 320W vs 220W a konnektorból mérve.(#31188) SVLaller: Csinálsz neki egy 2D profilt 0,95V-al, kisebb órajellel, és AB-ben belövöd az automata váltást, kovsol írta le nemrég a fórumba. Így méréseim szerint max 1-3W plusszba, ami semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest