- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
válasz
kovsol #28825 üzenetére
Hát azért nem ártana, mert sokat renderelek pl. de igazából csak hobbi szinten úgyhogy ezért eddig nem törtem komolyabb megoldásokban a fejem. Na de mostmár tényleg elég az offból.
Mivel mindenki FullHD-ban max beállításokkal tesztel ezért én is arra mentem rá ma:
Sapphire HD7870XTGyári beállítások: 1188mV (constant voltage miatt, ha nem lenne bepipálva 1200mV fölött lenne) +0% power limit, 975MHz/1500MHz, eredmény:
24/7 -es beállításaim: 1163mV +20% power limit, 1100MHz/1600MHz, eredmény:
Tuning beállítások (ment volna ettől feljebb is picivel még, de már sajnáltam a kártyát): 1260mV +20% power limit, 1200MHz/1600MHz. Itt már jól láthatóan hibázik(!) a kártya sok helyen úgyhogy nem igazán alkalmas ilyen magas órajeleken/feszen futtatni a kártyát. Eredmény:
Ahogy látszik semmi értelme kb. +18 pontért és 0.7 fps -ért a feszültséget ennyivel feljebb tolni (mármint a tuning beállításokra), nagyon jó eredményeket lehet elérni a gyári feszültség alatt, kevesebb hővel, csendesebb működéssel (24/7 beállításaim).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- IPhone 15 Pro Max 256GB Állapot 10/10 Akku: 89% Jótállás: 2026.12.21.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest