- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
xardas
tag
Sziasztok!
Egy ASUS HD7850-DC2-2GD5 tulaja vagyok már hónapok óta. a procim nem túl bika hozzá, de azért elég jól elvoltam vele mostanáig ( AthlonII x3 450@ 3440). Idáig Win7-et használtam, a gyárilag hozzáadott driverrel, többé kevésbé jól is ment, gyorsulást is éreztem az előzőhöz( GTX460) képest. A probléma egy hete lépett fel, amikor is egy SSD vásárlást kővetően úgy döntöttem hogy Win8-at teszek fel. azóta bármilyen játékkal játszok, a GPU Load nem megy 30-40% fölé, közben meg akadoznak mint az állat, pedig ugyanezekkel a játékokkal korábban semmi gondom nem volt. Jelenleg a 13.4-es driver van fent. próbáltam egy 12.x-est is (nem emlékszem pontosan melyik volt), illetve a gyárit is feltettem (habár a zasus telepítője sokat hadakozott elenne úgyhogy csak úgy cd-ről tettem fel...) de azzal se javult. Szóval a kérdés: tapasztaltatok/halottatok hasonlót? Esetleg valamilyen megoldással is rendelkeztek?
Bonus kérdés: Melyik drivert tartjátok a "legjobbnak" ehhez a kártyához?Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali fotós kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fujifilm X
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest